Android Auto, iți face mașina “aproape” smart

Android Auto

Android Auto

Ce este Android Auto ?

Auto este o aplicație pentru Android, făcuta special pentru utilizarea în mașina. Cu o interfața ergonomica și simpla, Auto ne oferă mai multa siguranța la volan, atunci când utilizam telefonul pentru navigație, apeluri, muzica, etc.

Cum se folosește Android Auto ?

Aplicația Android Auto se poate folosi în doua moduri:
1. Conectare la autoturism cu suport Android Auto
2. Cu telefonul de sine stătător, montat într-un suport
În ambele cazuri Android Auto va face același lucru, dar în primul caz, când se conectează la mașina, Android Auto se va afișa pe ecranul sistemului de navigație al mașinii; Caz în care, bineînțeles va fi mai ușor de folosit.
De unde descarcam aplicația Android Auto ?
1. Auto (Play Store) (deocamdata nu merge in Romania)
2. Auto (Apk Mirror)
Tot pentru mașina va recomand:
Muzica prin Bluetooth pe orice boxe, caști și în mașina
Adaptor OBD2 Bluetooth, resetare erori auto de pe smartphone

De ce sa folosim Android Auto în mașina?

După cum știm, este periculos sa folosim telefonul în mașina, în timp ce ne deplasam. De aceea este recomandat sa folosim aceasta aplicație, unde interfața este foarte ușor de citit dintr-o privire.
Cu ecranele telefoanelor, care în ultima vreme au devenit din ce în ce mai mari, acestea sunt greu de manevrat și destul de incomode, când sunt folosite în trafic.
Auto are suport foarte bun pentru comenzi vocale, iar în viitor se vor putea folosi și alte aplicații prin interfața Auto, pentru a ușura viata șoferului, și bineînțeles pentru o siguranța sporita.
In curând se va introduce suportul Google Now, cu inteligenta artificiala de la Google, care ne va răspunde la întrebări. Până atunci aplicația Auto este super utila, mai ales pentru cei care folosesc foarte mult telefonul în mașină.



Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (31)

  • Salut, am instalat Android Auto pe un Huawei p9 si la deschiderea aplicatiei imi spune: Servicii Google Play nu pare sa functioneze momentan. Ma poti ajuta ? multumesc

    • Salut,

      Ai reușit să faci să meargă Android Auton pe P9?
      Cu ce mașină încerci să te conectezi?

      Mersi,
      Alex

  • Mie imi spune : " Articolul nu ESTE disponibil in tara ta" ... Golosesc un Samsung Note 3 cu android 5.0

    • Alegi UEFI, dacă vrei Windows 10 sau 8.
      Alegi Legacy, dacă vrei Windows XP sau Vista, 7 sau Linux.

  • va rog o parere,ce ziceti de configuratia asta.
    Sursa Corsair Builder Series CP-9020015, 80 PLUS® Bronze, 750 W, PFC Activ, ATX 2.3, 12 cm fan, Negru
    Procesor Intel® Core™ i3-6100, 3.70GHz, Skylake, 3MB, Socket 1151, Box
    Memorie HyperX Fury Black 8GB, DDR4, 2133MHz, CL14, 1.2V
    Solid State Drive (SSD) Kingston SSDNow UV400, 240GB, 2.5", SATA III
    Placa de baza Gigabyte GA-Z170-HD3P, Socket 1151
    ASUS GTX760 2GB DDR5 / 256 Biti

    • irinel. Configuratia este ok dar parerea mea este sa treci la un I5 in loc de I3 asta daca ai un buget putin mai maricel iti recomand I5 6600 sau 6600K the best for gaming K. Iar la placa de baza incearca sa treci pe AsRock ce are LAN integrat de la Killer E2200 in sus 2204 sau the best 2205. Diferenta de placile de baza aleasa de tine si cele AsRock nu este mare si posibil sa gasesti un As Rock super bun si pret fata de gigabyte. Si apropo cauta si chipset audio Realtek ALC1150. Sa nu treci pe placile de baza ASUS sunt intradevar super dar sunetul nu te incanta acela FX Sound ce vin incorporate mai nou Iar ca si LAN au Intel I218 sau chiar I219. este ok ping mic se comporta bine dar cum spuneam ASUS vs ASRock pretul este mare fata de ASROCK. Se spune ca LAN Killer este cel mai bun pentru gaming. Acum depinde ce alegi tu sti eu am dat o parere iar legat de sursa nu ai nevoie o sursa asa mare una de 600 este arhisuficient chiar daca vei folosi in viitor si o placa video din seria 10 de la gtx. Bafta

Related Post

This website uses cookies.