Android 4.3 Jelly Bean pe stick USB pentru rulare live si instalare pe laptop

Salutare prieteni, in tutorialul de astazi o sa vedem cum putem face un stick usb bootabil cu sistemul de operare Android 4.3 Jelly Bean pentru a rula live sau pentru a instala Android pe laptop, netbook, notebook, ultrabook sau chiar PC desktop.
Procesul nu este greu deloc, avem nevoie de un stick USB de 1 sau 2 GB si de o imagine ISO cu sistemul de operare Android. Asa cum probabil multi stiti sau sunteti familiarizati cu posibilitatea rularii in modul live a unei distributii de Ubuntu sau Linux Mint, fara a aface modificari sistemului de operare sau partitiilor existente deja pe laptop, la fel se poate proceda si cu Android.
Imaginea ISO o vom descarca de pe pagina oficiala a proiectului Android-x86 si vom mai avea nevoie si de LinuxLive USB Creator
Pe pagina oficiala a proiectului Android-x86 veti avea mai multe versiuni de Android din care puteti alege: Android 2.0, Android 2.3, Android 3.2, Android 4.0, Android 4.2. Eu personal am descarcat Android 4.3 Jelly Bean si in cazul meu lucrurile functioneaza cum trebuie. Chiar si rulat in modul live, Android 4.3 se misca foarte bine pe Netbook-ul meu Asus, este incredibil de rapid si sistemul de operare vine si cu Play Store.
ATENTIE!: Daca aveti probleme puteti sa alegeti alta versiuni de Android. Pe pagina proiectului Android-x86, in dreptul celorlalte versiuni de Android aveti si o mica specificatie despre imaginea ISO, mai exact pe ce model de laptop functioneaza. cautati si descarcati versiunea disponibila pentru modelul vostru de laptop.
Daca solicitati pe rubrica de comentarii, voi face si un tutorial despre cum instalam Android in dual boot cu alt sistem de operare sau cum instalam Android pe laptop. Tine doar de solicitarile voastre ca aceste doua tutoriale se devina prioritate!


[media id=1095 width=480 height=223]

…..Demo….

………….

Adrian: Flamand de informatie si cunoastere, imi place tot ce tine de domeniul tehnic si impartasesc din cunostintele mele cu mare placere. Cei ce se daruiesc altora se vor pierde pe ei insisi dar cu folos, lasand ceva util semenilor. Bucurandu-ma de acest privilegiu, nu voi spune niciodata "nu stiu", ci "nu stiu inca" !

View Comments (145)

  • Binenteles ca ne dorim tutoriale despre acest subiect.
    Android pe pc/laptop suna foarte bine.
    In general multi renunta la distributi linux pentru ca exista putine aplicati si proaste, dar Android suna bine pt ca are cele mai de seama aplicati si de da versiunea Froyo se misca foarte bine si foarte repede.

  • Salut Adrian! Astept cu nerabdare urmatorul videotutorial despre instalare Android pe Pc sau Laptop.Multumesc frumos!

  • cu siguranta merita facut tutorialul de instalare!multumesc pentru asta de acum si pentru cel pe care sper ca il vei face.

  • Astept si eu nerabdare tutoriale noi despre instalarea Android pe Pc sau laptop. Multumesc anticipat si va felicit pentru munca voastra

  • Salut Adrian. Foarte interesant tutorialul si desigur sunt unul din nerabdatorii care vor sa vada instalarea pe PC.Daca pot as intreba ceva:
    -cum sa conectez netul prin cablu in android
    -daca as avea disponibile aplicatii office care sa creeze fisiere ce vor putea fi citite fara probleme de cei ce au windows si office ---ul cunoscut de la Microsoft

  • foarte tare o sa incerc sunt curios aplicatiile din play store daca o sa mearga, sunt si dezavantaje din cate vad pe 64 nu exista

  • frumos articol si foarte interesant...mi-am facut un stick bootabil si sunt multumit de cum se misca, as dori sa faci un articol despre modul in care se poate instala android pe laptop/netbook/desktop, singur sau in dual boot. Mersi.

  • salut am un calculator in camera de zi care vreau sa il folosesc doar pentru activitati gen vizionare de filme net etc si un sisteam de operare ca androidul ar fi perfect, din cauza asta astept cu nerabdare tutorialul despre instalarea pe pc si daca poti sa ne arati cum putem face un grub cu windowsul dar si cum se instaleaza doar androidul adica la apasarea butonului sa intre direct in os

Related Post

This website uses cookies.