AIMP3, player audio light cu indexare rapida, functie karaoke, alarma si turn off – tutorial video

Salut prieteni, in tutorialul de astazi o sa vorbim despre un player audio foarte bun. Este vorba despre AIMP3, un player audio rusesc foarte reusit si din punct de vedere estetic dar si functional.
AIMP3 este un player foarte bland cu resursele sistemului de operare, raspunde extrem de rapid la comenzi si este usor de folosit. Iata care sunt avantajele folosirii player-ului audio AIMP3:
– crearea de playlist-uri multiple si navigarea in taburi prin acestea
– va puteti programa pc-ul sa se inchida, sau sa intre in modul adormire
– puteti programa punerea pe pauza sau inchiderea player-ului la o anumita ora
– puteti folosi player-ul AIMP3 ca alarma, setati o melodie la alegere, setati ora si cand va veni momentul, acesta va va trezi cantand melodia voastra preferata.
– AIMP3 poate fi controlat prin intermediul tastaturii cu ajutorul combinatiilor de taste
– Efecte diverse ce pot fi aplicate in timp real pe melodii
– capabilitatea de a indeparta vocea melodiilor in timp real pentru a va permite sa faceti karaoke
– puteti sa va persoalizati interfata playerului AIMP3 prin instalarea usoara de noi Skin-uri
– indexarea extrem de rapida a melodiilor dintr-un mediu de stocare.
– posibilitatea de a edita tag-urile melodiilor
– egalizator de sunet si presetari pentru acesta, ceea ce vor permite un control mai amanuntit asupra modului in care doriti sa ascultati muzica
Una peste alta, AIMP3 este un player audio extraordinar pe care il recomand tuturor pentru simplitatea in utilizare, pentru functiile cu care vine acest player si pentru consumul foarte redus de resurse. Un alt lucru care mi-a placut la AIMP3 este ca, daca il veti inchide in timp ce acesta canta o melodie, cand o sa redeschideti playerul AIMP3, chiar si dupa un restart sa zicem, acesta va tine minte unde a ramas cu redarea melodiei si va continua sa redea melodia exact din momentul in care voi ati inchis playerul, asta fara ca voi sa fiti nevoiti sa apasati butonul play sa sa faceti o setare speciala. Acestea fiind spuse, va invit sa priviti tutorialul video petru a vedea impreuna cum se foloseste acest minunat player si de unde il descarcam.

……………………

Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !
Pe rubrica de comentarii incercati sa ramaneti cat de cat pe subiect, astfel putem oferi si altor vizitatori un tutorial + comentarii relevante, comentariile pot fi un ajutor in plus pentru userul cu probleme sau cu dorinta de a invata.
Inainte de a pune o intrebare incercati sa cautati printre comentariile mai vechi, de cele mai multe ori exista deja raspuns la intrebarea voastra.
Folositi mai mult categoriile din partea de sus a site-ului si motorul de cautare din partea dreapta sus pentru a ajunge rapid la ceea ce va intereseaza, avem peste 700 de tutoriale care acopera cam toate genurile de softuri, noi le-am realizat, voi trebuie doar sa le cautati si sa le urmariti.

Instructiuni de folosire videotutorial.ro

Motorul de cautare.
Daca de exemplu aveti o problema cu Yahoo Messenger, puteti introduce in motorul nostru de cautare termeni ca: Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess, problema messenger, eroare messenger, etc, veti vedea ca o sa aveti de unde alege.

Categoriile.
Daca folositi categoriile drop-down, acestea le gasiti pe bara de sub Home cu categoriile: Birou, Grafica-Design, Hardware, Internet, Multimedia, Securitate, Sistem, Stocare-Backup, sub aceste categorii sunt organizate sub-categorii si sub-sub-categorii, asta pentru o filtrare mai precisa. Pentru a gasi ceva legat de Yahoo Messenger cu ajutorul categoriilor va puteti duce pe categoria:Internet, acolo se vor deschide alte subcategorii de unde veti alege Mesagerie-Chat, de acolo va puteti duce pe subcategoria Yahoo, in final, cu ajutorul acestor filtre veti ajunge pe o pagina unde sunt numai articole legate de Yahoo Messenger sau Yahoo Mail.

Arhivele.
Pe pagina Arhive puteti gasi toate tutorialele noastre organizate frumos pe zile, saptameni, luni si ani.
Totul este logic, trebuie doar sa urmati logica.
Vizionare placuta !

de Adrian Burlugeanu……..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (54)

  • Foarte bun tutorialul ( eu folosesc AIMP2, 3 mai rar), pentru mine AIMP2/3 e "king of the hill" in ceea ce priveste caliatea sunetului/customizare/interfata/consum resurse (ram/% proc).

  • aimp ii este mult superior lui winamp, de cand am inceput sa folosesc aimp nici nu am mai vrut sa aud de winamp.

  • Un player audio foarte bun, am inceput sa il folosesc de curand si chiar mia fost de mult ajutor acest tutorial.

    Multe salutari !

  • cateva mici observatii:
    1. Aimp3 , buildul prezentat, nu e beta, ci versiunea finala
    2. La redare (optiuni de redare) recomand sa selectati asta:WASAPI windows default
    3. Cele mai bune informatii, gen probleme, actualizari, skinuri, icons le gasiti pe http://www.aimp.ru( aveti grija sa selectati en din partea dreapta a paginii)

Related Post

This website uses cookies.