Ableton, program de compozitie muzicala, primele beat-uri

Salut, in acest tutorial abordez programul Ableton, un program de compozitie muzicala usor de folosit.
Un program dificil?
Raspunsul este simplu: Poate fi complicat cat de mult dorim. Interfata este in acelasi timp prietenoasa, dar si in acelasi timp “rasfatata” necesita o cunostinta minima, ce este acoperita in tutorial. Daca urmarim cu atentie tutorialul totul va parea mult mai usor dupa aceea.
Tutorialul video prezinta interfata si ne invata cum putem creea un beat simplu dintr-un MiDi track cu diverse sunete folosind un instrument electronic, sau putem realiza ceva un pic mai complex adaugand si un sunet de “fierastrau” pe post de bass-line.
In tutorial sunt explicate lucrurile simple, dar cum am zis poate fi complicat la fel ca si un Lego, adaugand sunete, efecte si multe alte.
Sper ca v-am ajutat in a intelege primele lucruri in Ableton.
Hai ca nu e greu…
Download Ableton (trial)
Resurse gratuite Ableton (oficial)
Sunetele din tutorial

Andreas:

View Comments (35)

  • eu: Nimic despre mini PC? Ce păcat….

    Astept un gamepad pentru urmatorul tutorial, l-am compandat de vineri, nu-i vina mea ca nu a ajuns nici pana azi. La PcGarage l-am comandat, daca sunteti curiosi...
    Pana una alta va rog sa-l incurajati pe noul nostru coleg Andreas. Cateva cuvinte pentru el nu ar strica, ce vreti sa va arate, ce nu stiti, etc.

  • Mult succes Andreas! Imi place cum ai realizat primul tau tutorial si te rog sa ne inveti multe dspte acesl Ableton!

  • Andreas si Alex sunt specialisti in editare audio/video.Ca echipa sa fie completa este nevoie de cineva specializat in editare foto.Andreas bine ai venit in cea mai buna echipa de videotutoriale in domeniul IT din lume : site-ul https://www.videotutorial.ro si comunitatea lui .Mult succes !
    Personal as fi interesat de tutoriale in care sa ne arati cum se mixeaza muzica cu aplicati de genul Atomix Virtual DJ Pro,MAGIX Digital DJ 2, Virtual DJ Studio si alte aplicati de genul asta[ pentru amatori (incepatori ) ]

  • Da, ar fi bune niste tutoriale desre prelucrarea pozelor. Am un dslr nikon si de curand trag doar poze in format raw si ar fi bune niste tutoriale de prelucrare...

  • Salut, in primul rand tin sa-i spun un bun venit colegului Andreas. Foarta fain tutorialul facut de tine si totodata folositor. Cum zicea si Dullpannel, se poate niste tutoriale despre mixare muzica cu diferite programe?

Related Post

This website uses cookies.