Despre Cristian Cismaru

Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi.
Invat ca sa va invat !

Comments

  1. Un serviciu bun mai ales pentru persoanele care lucreaza in comun sau care doresc sa isi instaleze un client “dropbox” in propriul PC. Problema este ca ofera prea putin spatiu de stocare gratuit …
    Cei carora nu le trebuiesc neaparat aceste optiuni pot incerca serviciile de pe adrive.com . Ei nu ofera client care se poate instala in PC, au viteze de download si upload modeste, insa ofera un spatiu de stocare de 50 GB. Ei s-au lansat in 1998 (au vechime), serviciul pare stabil.
    Evident exista si optiuni suplimentare contra cost.

    • Un serviciu bun mai ales pentru persoanele care lucreaza in comun sau care doresc sa isi instaleze un client “dropbox” in propriul PC. Problema este ca ofera prea putin spatiu de stocare gratuit …
      Cei carora nu le trebuiesc neaparat aceste optiuni pot incerca serviciile de pe adrive.com . Ei nu ofera client care se poate instala in PC, au viteze de download si upload modeste, insa ofera un spatiu de stocare de 50 GB. Ei s-au lansat in 1998 (au vechime), serviciul pare stabil.
      Evident exista si optiuni suplimentare contra cost.  

      Multumim frumos pentru completare.
      Acum ce nu pot eu intelege…si am mai demult acest “off” dar ca tot ai adus discutia o sa il spun si aici.

      Nu pot intelege nici in ruptul capului de ce doamne iarta-ma romanu vrea tot gratis? toata lumea vrea gratis, totul gratis, orice sa fie gratis… OK, inteleg perfect…suntem o tara “saraca” dar daca eu cer celor ce vor gratis ceva, voi astia DE RAVNITI DUPA GRATUITATI oferiti la randul vostru ceva gratis? Voi astia de ravniti dupa gratuitati, va duceti la munca pe gratis? voi astia de ravniti dupa gratuitati faceti ceva pe gratis? de ce romanul are impresia ca totul trebuie sa i se cuvina si ca pentru el totul tre sa fie gratis? cine esti tu sau ala sau altu ca sa vi se dea voua gratis? ce faceti voi gratis ca sa vi se ofere ceva gratis?

      Alt aspect care nu il pot intelege este acela in care oamenii se plang de produsele free, mor de astia…nu mai pot. Nu pot intelege cum Dumnezeu te poti plange de ceva din moment ce acel ceva iti este oferit gratis? Daca nu iti place nu il mai folosi si gata dar NU TE PLANGEEEE !!! Sau fa tu ceva mai bun si sa vedem cat de gratis te va lasa inima sa il distribui, sa il imparti??? Vrei calitate? vrei ceva bun? vrei un soft profesionist care sa nu te sacaie cu popup-uri si cu tot felu de reclame si sa nu iti impuna restrictii? Atunci plateste banu goguleeee, pentru ca nimeni nu este sclavul nimanui!!!! Vrei mai mult spatiu de stocare ???? atunci plateste maneeee. Nu vrei? ok atunci nu te mai plange… nu ai voie sa te plangi de gratuitati nu e corect moral si nu numai moral, e si o lipsa de respect fata de cel ce sa gandit la aia mai amarati si a oferit produsul ala…ca e el mai beteag, ca e el mai slab calitativ, ca nu e plin de functii, dar la oferit altora gratuit!!!! Sunt curios pe cati din voi va tine cureaua sa cumparati un server hardware de zeci de milioane si harduri tot de zeci de milioane si sa oferiti spatiu de stocare de 50G asa pe GRATIS. Aaaa??? cati din plangaciosii astia care se plang de gratuitati pot sau ii tin cureaua sa puna banii lor la bataie sa ofere gratis si lumea sa se planga de produsele lor ???

      Luati lucrurile ca atare si conformati-va!!!!!!!!! toti trebuie sa traim din ceva pe lumea asta, nu se poate cu GRATIS,cu pomeni de la altii nu te imbogatesti si nici mai fericit nu esti!!!

      • Adrian:
        Multumim frumos pentru completare.
        Acum ce nu pot eu intelege…si am maidemult acest “off” dar ca tot ai adus discutia o sa il spun si aici.
        Nu pot intelege nici in ruptul capului de ce doamne iarta-ma romanu vrea tot gratis? toata lumea vrea gratis, totul gratis, orice sa fie gratis… OK, inteleg perfect…suntem o tara “saraca” dar daca eu cer celor ce vor gratis ceva, voi astia DE RAVNITI DUPA GRATUITATI oferiti la randul vostru ceva gratis? Voi astia de ravniti dupa gratuitati, va duceti la munca pe gratis? voi astia de ravniti dupa gratuitati faceti ceva pe gratis? de ce romanul are impresia ca totul trebuie sa i se cuvina si ca pentru el totul tre sa fie gratis? cine esti tu sau ala sau altu ca sa vi se dea voua gratis? ce faceti voi gratis ca sa vi se ofere ceva gratis?Alt aspect care nu il pot intelege este acela in care oamenii se plang de produsele free, mor de astia…nu mai pot. Nu pot intelege cum Dumnezeu te poti plange de ceva din moment ce acel ceva iti este oferit gratis? Daca nu iti place nu il mai folosi si gata dar NU TE PLANGEEEE !!! Sau fa tu ceva mai bun si sa vedem cat de gratis te va lasa inima sa il distribui, sa il imparti??? Vrei calitate? vrei ceva bun? vrei un soft profesionist care sa nu te sacaie cu popup-uri si cu tot felu de reclame si sa nu iti impuna restrictii? Atunci plateste banu goguleeee, pentru ca nimeni nu este sclavul nimanui!!!! Vrei mai mult spatiu de stocare ???? atunci plateste maneeee. Nu vrei? ok atunci nu te mai plange… nu ai voie sa te plangi de gratuitati nu e corect moral si nu numai moral, e si o lipsa de respect fata de cel ce sa gandit la aia mai amarati si a oferit produsul ala…ca e el mai beteag, ca e el mai slab calitativ, ca nu e plin de functii, dar la oferit altora gratuit!!!! Sunt curios pe cati din voi va tine cureaua sa cumparati un server hardware de zeci de milioane si harduri tot de zeci de milioane si sa oferiti spatiu de stocare de 50G asa pe GRATIS. Aaaa??? cati din plangaciosii astia care se plang de gratuitati pot sau ii tin cureaua sa puna banii lor la bataie sa ofere gratis si lumea sa se planga de produsele lor ???Luati lucrurile ca atare si conformati-va!!!!!!!!! toti trebuie sa traim din ceva pe lumea asta, nu se poate cu GRATIS,cu pomeni de la altii nu te imbogatesti si nici mai fericit nu esti!!!  

        da, ai dreptate

  2. Nu am vrut sa supar pe nimeni. Am adus o completare si gata… Ce sa fac eu daca ei ofera 50 GB free ? Este oferta lor.
    Da, este si o chestie de mentalitate, romanul vrea totul gratis, nici in ruptul capului nu va cumpara un program, un sistem de operare sau vreun cd cu muzica.
    De ce? simplu. Poate sa faca rost de ele gratis (totul se afla la cateva click-uri distanta).
    Intre un program simplu dar free si unul cu multe optiuni, profesional insa comercial; eu il aleg evident pe cel comercial.
    Pana la urma tot gratuit este… 🙂
    Poate ca nu procedez tocmai corect, dar majoritatea romanilor (si nu numai) fac la fel.

    • Nu am vrut sa supar pe nimeni. Am adus o completare si gata… Ce sa fac eu daca ei ofera 50 GB free ? Este oferta lor.
      Da, este si o chestie de mentalitate, romanul vrea totul gratis, nici in ruptul capului nu va cumpara un program, un sistem de operare sau vreun cd cu muzica.
      De ce? simplu. Poate sa faca rost de ele gratis (totul se afla la cateva click-uri distanta).
      Intre un program simplu dar free si unul cu multe optiuni, profesional insa comercial; eu il aleg evident pe cel comercial.
      Pana la urma tot gratuit este…
      Poate ca nu procedez tocmai corect, dar majoritatea romanilor (si nu numai) fac la fel.  

      Ok, e alegerea ta, dar sa nu plangi daca iti virusezi pc-ul dand click pe crack-uri si keygen-uri, sa nu te plangi ca nu merge nu stiu ce si ca iti da nu stiu ce eroare!!! Sa nu cumva sa ai tupeul sa te minunezi sau sa te intrebi “de ce?” atunci cand ceva merge prost sau nu ruleaza cum trebuie pentru ca nu ai nici un drept, pentru ca nu ai platit pentru el, pentru ca nu ai si nu iti asigura nimeni garantia la softuri piratate si pentru ca ar fi culmea nesimtirii sa te plangi de un lucru pe care TU SAU ALTUL IL FURA ! Este cred ca cea mai josnica fapta pe care ai putea-o face, si anume aceea de a te plange de un lucru FURAT sau de a te intreba de ce nu merge aia si ailalta sau de ce ai errori. L-ai furat? descurca-te, l-ai furat? spalate pe cap cu el, l-ai furat? o sa “ai parte” de aceeasi “valoare” a faptului.

      • ” Adrian — Ok, e alegerea ta, dar sa nu plangi daca iti virusezi pc-ul dand click pe crack-uri si keygen-uri, sa nu te plangi ca nu merge nu stiu ce si ca iti da nu stiu ce eroare!!! Sa nu cumva sa ai tupeul sa te minunezi sau sa te intrebi “de ce?” atunci cand ceva merge prost sau nu ruleaza cum trebuie pentru ca nu ai nici un drept, pentru ca nu ai platit pentru el, pentru ca nu ai si nu iti asigura nimeni garantia la softuri piratate si pentru ca ar fi culmea nesimtirii sa te plangi de un lucru pe care TU SAU ALTUL IL FURA ! Este cred ca cea mai josnica fapta pe care ai putea-o face, si anume aceea de a te plange de un lucru FURAT sau de a te intreba de ce nu merge aia si ailalta sau de ce ai errori. L-ai furat? descurca-te, l-ai furat? spalate pe cap cu el, l-ai furat? o sa “ai parte” de aceeasi “valoare” a faptului.”

        Corect, exista si posibilitatea de a lui virusi sau alte chestii. Insa cu un Backup + un program de virtualizare, acest risc este minim.

    • daca am sters tot din greseala dupa dropbox mai pot lua inapoi ce am avut ? exista ceva de genu?

      • Adrian Gudus a zis

        Daca nu ai gloit si Trash-ul (cosul de gunoi), iti poti recupera fisierele sterse. Cand te loghezi pe cont printr-un browser ai sus o iconita (un cosulet de gunoi) daca tii mouse-ul pe el iti scrie Show deleted files. Dai click pe el si ti vor fi afisate fisierele sterse

  3. Eu personal folosesc SkyDrive (25 GB) si Microsoft Office Live Workspace (5GB).Dar e bunicel si serviciul asta, numai nu stiu cat e de stabil.

    • Eu personal folosesc SkyDrive (25 GB) si Microsoft Office Live Workspace (5GB).Dar e bunicel si serviciul asta, numai nu stiu cat e de stabil.

      si eu personal folosesc tot SkyDrive… mi se pare foarte practic si ofera foarte mult spatiu de stocare…

      • si eu personal folosesc tot SkyDrive… mi se pare foarte practic si ofera foarte mult spatiu de stocare…  

        si eu ma folosesc e acest SkyDrive.

    • Eu personal folosesc SkyDrive (25 GB) si Microsoft Office Live Workspace (5GB).Dar e bunicel si serviciul asta, numai nu stiu cat e de stabil.  

      Este foarte spre extrem de stabil, nu este un serviciu nou, in afara e un “curent” vechi, este adevarat ca e putin spatiu…dar cu posibilitatea de upgrade a spatiului fie cu bani fie prin acel link de refferal prin care iti poti mari spatiu cu pana la 8G plus 2G care ii ai din start face 10G. Si ceva in plus ce SkyDrive nu are este ca Dropbox nu are limita de download sau upload!!! Pe Skydrive nu poti urca un fisier care depaseste 50MB insa pe Dropbox nu conteaza dimensiunea, daca ai 2G si vrei sa urci un film care are 700MB sa zicem, doar il pui in folderul My Dropbox si el se urca chiar de are 700MB, deci No upload limit!! – avantaj Dropbox!!!

  4. salut.cumputem sponsoriza acest site

  5. Cool,dar am o intrebare,cum voi reusiti sa filmati in HD tutorialele ?,cas foarte cool!

    • Cool,dar am o intrebare,cum voi reusiti sa filmati in HD tutorialele ?,cas foarte cool!  

      Fiecare e bun pe meseria lui, ce ar fi sa stim toti cum reuseste un bijutier sau ce face ca sa dea un luciu asa frumos bijuteriilor? sar mai duce cineva la bijutier daca toti am sti secretele bijutierului? am sta toti acasa si ne-am slefui bijuteriile nu? Fiecare e bun pe ceea ce face, fiecare se pricepe pe treaba lui, fiecare are secretul meseriei sale. In concluzie asta e treaba noastra cum reusim si fara sa te superi e secretul nostru profesional…

      • Fiecare e bun pe meseria lui, ce ar fi sa stim toti cum reuseste un bijutier sau ce face ca sa dea un luciu asa frumos bijuteriilor? sar mai duce cineva la bijutier daca toti am sti secretele bijutierului? am sta toti acasa si ne-am slefui bijuteriile nu? Fiecare e bun pe ceea ce face, fiecare se pricepe pe treaba lui, fiecare are secretul meseriei sale. In concluzie asta e treaba noastra cum reusim si fara sa te superi e secretul nostru profesional…  

        Da,aveti dreptate! So tineti tot asa XD

    • Cool,dar am o intrebare,cum voi reusiti sa filmati in HD tutorialele ?,cas foarte cool!  

      exista programe de inregistrare a ecranului 🙂 sau tu crezi ca ei stau cu camera video si filmeaza?:)

    • Cool,dar am o intrebare,cum voi reusiti sa filmati in HD tutorialele ?,cas foarte cool!  

      camtasia studio 6, sau alte softuri de captare a desktop-ului.

    • Cool,dar am o intrebare,cum voi reusiti sa filmati in HD tutorialele ?,cas foarte cool!

      BB FlashBack pro

  6. salut imi cer scuze k scriu aici dar am si eu nevoie de ajutor…. ma poati ajuta si pe mine ADRIAN cu o problema cu un laptop lenovo 3000 n200… Am instalat un windows xp la el si nu am driver de la el si le-am luat de pe site de la ei si nu merg.si am si eu nevoie de driver urgent de ele si cum fac sa mearga?..Va multumesc anticipat

  7. Bun tutorial. Dar despre antivirusul BitDefenter Free nu faceti un tutorial? Hai va rog mult, am auzit lucruri bune despre el…

    • Bun tutorial. Dar despre antivirusul BitDefenter Free nu faceti un tutorial? Hai va rog mult, am auzit lucruri bune despre el…  Citeaza-ma

      Nu exista BitDefender Free. Este doar un utilitar pentru scanare care nu este recomandat sa fie folosit in loc de antivirus, ci doar pentru scanari ocazionale. Pentru acest utilitar nu merita osteneala de a face un tutorial. Dar exista atatea oferte de securitate pe aici! Nu te satisface nici una?

  8. DropBox se aseamana cu 4shared , felicitari pentru tutorial

  9. La Dropbox ai 15 zile free, dupa care trebuie sa platesti

    • La Dropbox ai 15 zile free, dupa care trebuie sa platesti  

      cine te-a mintit in halul asta prietene? Argumente ai? il am in PC de luni de zile, am spus si in tutorial ca il folosesc de mult timp, cine stie peste ce pagina de scam ai dat tu…vino cu argumente daca tot faci afirmatii daca nu abtinete sa induci lumea in eroare.

    • La Dropbox ai 15 zile free, dupa care trebuie sa platesti  

      Pentru cultura ta generala cand un produs este limitat sau are un termen limitat acest lucru trebuie specificat. Daca era cum spui tu nu scria Free ci Free 14-day trial, eu nu vad pe nicaieri asa ceva decat cuvantul Free egru pe alb, nu mai afirmati tampenii daca nu sunteti informatinu de alta dar cei ce o sa citeasca comentariul tau fie vor fi indusi in eroare fie vor rade cu gura pana la urechi si vor zice “ce pampalau e asta frate…auzi 15 zile”

  10. Ai spus ca fisierul original de pe PC, se modifica automat atunci cand lucrezi pe “clona” online.Am incercat in ambele sensuri(modificat fisier mai intai pe PC, apoi am incercat modificare fisier online, insa nu s-a intamplat modificarea automata, dupa cum precizezi in tutorial)

    • Ai spus ca fisierul original de pe PC, se modifica automat atunci cand lucrezi pe “clona” online.Am incercat in ambele sensuri(modificat fisier mai intai pe PC, apoi am incercat modificare fisier online, insa nu s-a intamplat modificarea automata, dupa cum precizezi in tutorial)  

      Dupa cum ai vazut si in tutorial daca te-ai uitat la el pana la capat la mine a functionat, nu doar am precizat ci am si demonstrat ca ste adevarat. Probabil clientul Dropbox din pc-ul tau este blocat de firewall-ul pe care il ai si nu se face conexiunea cu serverul pentru ca fisierele sa se sincronizeze. Daca ai Firewall-ul din Windows activ sfatul meu este sa il dezactivezi pentru ca oricum e praf, si mai tare te incurca, nu te anunta in nici un fel cand acesta blocheaza vre-o aplicatie

  11. Adrian,sa zicem ca vreau sa-mi fac un windows 2000 cu virtualbox la OS Type selectez Microsoft Windows 2000 dar daca la acel sistem de operare ias pune o imagine iso cu Windows Xp ar iesi Xp?

    • Adrian,sa zicem ca vreau sa-mi fac un windows 2000 cu virtualbox la OS Type selectez Microsoft Windows 2000 dar daca la acel sistem de operare ias pune o imagine iso cu Windows Xp ar iesi Xp?  

      Nu ar iesi XP ar iesi tot 2000. Ala e asa…ca sa-ti aleaga niste setari memorie ram si memorie video optime pt sistemul care vrei sa il instalezi…in caz ca nu stii sa-l faci tu…si cat ram sa ii aloci…el are preconfigurat…pt vista ii da o capacitate anume de hard si de ram pt xp alta…e pt ca cei mai priceputi in caz ca nu site cat ram sa dea, el are automat setarile minime de care este nevoie ca sitemul sa ruleze.

  12. foarte util tutorialul. eu aprope in fiecare zi intru aici sa verific daca a mai aparaut vreun tutorial nou si daca a aparut si ma intereseaza il vizionez pana la capat> app de hdd cautati si voi pe google ca sunt unele softuri captura care sunt free si ofera hdd da sincer nu lea-m testat cat sunt de bune cat nu sau altele sunt contra cost;).Tine-tio tot asa cu tutorialele. Eu zic ca e cel mai bun site de tutoriale din romania

  13. rectific “e pt ca cei mai priceputi in caz ca nu site ” – e pt ca cei mai nepriceputi in caz ca nu stiu…

    • rectific “e pt ca cei mai priceputi in caz ca nu site ” – e pt ca cei mai nepriceputi in caz ca nu stiu…  

      site sait sau care e o fi corect e tot cam acolo important e ca s-a inteles ce am vrut sa zica:d marea majorite scriu site si eu ma aflu printre iei 🙂 ( ca oricum lb romana s-a cam dus pe rapa mai ales pe internet cu acele precurtari ex ,,cf , cmz etc. )

  14. Aveti niste tutoriale de toata lauda , sincer spun , de cand le urmaresc , aprx de 1 an , poate si mai mult , am invatat foarte multe. Va multumesc tuturor , sunte-ti niste fair-play ! Bravo voua !

  15. DESPRE NORTON NU FACETI TUTORIAL, AM AUYIT CA E BUN CICA (NORTON ANTIVIRUS)_

  16. INTERESANT TUTORIALUL. Banuiesc ca daca fac cont pe linkul pus de tine primesti 250 MB

    • INTERESANT TUTORIALUL. Banuiesc ca daca fac cont pe linkul pus de tine primesti 250 MB  

      Da, primesc eu dar primesti si tu 250MB, la urma urmei esti liber sa faci cum vrei de unde vrei, eu in tutorial am aratat unde intri si ce sa faci, poti sa faci ca acolo sau sa dai click pe link-ul de deasupra tutorialului. Cei ce vor da primesc si eu si ei 250MB, incearca si o sa te convingi, nasol nu?

  17. Foarte frumos si util tutorialul.Pacat ca nu ofera mai mult dar este mai bine decat nimic

  18. am facut cont si am primit dar nu am stiut daca o sa mai primesti si tu si de aceea am intrebat.

  19. salut!
    cum pot sa fac un film din mai multe flmulete,adica sa ruleze la rand unu dupa altu,aveti vre un tutorial?va rog sa ma ajutati dak puteti!

    • salut!
      cum pot sa fac un film din mai multe flmulete,adica sa ruleze la rand unu dupa altu,aveti vre un tutorial?va rog sa ma ajutati dak puteti!  

      Da avem, foloseste meniurile drop down de sus de pe marginea neagra sau scrie sus in casuta din dreapta sus: videopad, sau slideshow, da enter si vei gasi tutorialele.

  20. multumesc mult!sunteti cei mai tari!

  21. Multumim !
    Am folosit linkul vostru si nu intelegeam de ce am primit cei 250 Mb.
    Dupa ce am citit comentariile, am aflat. Super !
    Am pus linkul unui filmulet din folderul public, intr-un site. Cand dau click, pot urmari filmul. Se deschide cu Quick Time Player automat. Lungimea filmului este dublata. Partea a doua nu are sonor. Am patit asta si pe Trilulilu si pe YouTube. Sunteti amabil, sa-mi spuneti de ce ?
    Multumesc ! Sunteti cei mai tari !

  22. Sa presupunem ca primesc(gasesc pe net)un link de referr(bineinteles pentru DropBox).
    Pot sa-i aflu adresa de mail sau anumite date personale ale acelui reffer?

    • Sa presupunem ca primesc(gasesc pe net)un link de referr(bineinteles pentru DropBox).
      Pot sa-i aflu adresa de mail sau anumite date personale ale acelui reffer?  

      NU, nu vad ce importanta are sa ii vezi mailul …cumva esti spamer? colectezi mail-uri?

  23. Numai ganduri negative vad ca ai, nu, nu sunt spamer.
    In eventualitatea ca eu as posta acest link pe un site sau blog, nu as vrea ca cineva sa-mi afle mail-ul sau identitatea.
    Dar tu vad ca te gandesti numai la rele si nu mi-ai raspuns la intrebare….

    • Numai ganduri negative vad ca ai, nu, nu sunt spamer.
      In eventualitatea ca eu as posta acest link pe un site sau blog, nu as vrea ca cineva sa-mi afle mail-ul sau identitatea.
      Dar tu vad ca te gandesti numai la rele si nu mi-ai raspuns la intrebare….  

      Ba ti-am raspuns, citeste inca odata intrebarea ta si apoi raspunsul meu

  24. Mihai Galati a zis

    Salut.as dori sa stiu daca in acel spatiu se pot pune si softuri in cazul in care as vrea sa dau la cineva un anumit soft.Si cam ce marime maxima ar putea avea un fisier care sa-i facem upload (o imagine iso sa zicem) presupunand ca am ajuns la limita de 8 gb ca spatiu.

    • Salut.as dori sa stiu daca in acel spatiu se pot pune si softuri in cazul in care as vrea sa dau la cineva un anumit soft.Si cam ce marime maxima ar putea avea un fisier care sa-i facem upload (o imagine iso sa zicem) presupunand ca am ajuns la limita de 8 gb ca spatiu.  

      Poti urca orice am spus asta foarte clar in tutorial, Poti urca oricat atat timp cat ai spatiu, nu e logic oare ca daca ai spatiu liber de 8G nu poti urca un fisier/imagine iso mai mare de 8G ??? Nu aveti logica deloc?

  25. sunt in tara germania si folosesc drop box,am auzit de el de la voi si va multumesc mult!!.
    Il folosesc pentru a putea vedea un Axxo,Fxm, bun,intrebarea mea este ilegal ca folosesc progamelul pentru asa ceva ,providerul de net vede ce fac eu sau poate vedea? sunt conectat la o retea wirless si nu am nici un contract cu ei ,pur si simplu am aflat parola, stau in apropiere si navighez si eu, deci sunt un trecator teoretic,m-am conectat la retea si navighez.
    Nu e frumos din partea mea stiiu dar nu pot sa vad filme in germana!!!, internetul vide de la o institutie mare.Va multumesc si astept un mail de la voi s-a ma lamuriti si pe mine.Robert

  26. Felicitari Adrian pentru tutorial si iti dau o accesare pentru efort
    Poti sa precizezi si perioada cat timp va fi gazduit fisierul pe care o sa il salvez pe net? Nelimitat?

    • AdrianGudus a zis

      flash&:
      Felicitari Adrian pentru tutorial si iti dau o accesare pentru efort
      Poti sa precizezi si perioada cat timp va fi gazduit fisierul pe care o sa il salvez pe net? Nelimitat?

      Da, nelimitat, atat timp cat ai contul Dropbox activ, fisierele tale sunt acolo.

  27. Multumesc pentru tutorial, imi este foarte util programul.

  28. boss se poate folosi dropbox pentru a folsi acesta ca backup pentru radio????

  29. Pana la urma cum putem recupera poza NEmazgalita de la minutul 21:50 ca ai trecut la altceva fara sa ne lamuresti 🙂

  30. Buna, am instalat si eu dupa mult timp Dropbox m-am jucat putin cu el si e OK, dar as vrea sa fac incat dupa ce sau sincronizat fisierele din mobil in cloud sa le pot sterge de pe mobil pentru a elibera din memoria telefonului, dar tinand cont si de faptul ca daca sterg din mobil se sterg si din cloud! Deci nu am facut nimic.
    Tot odata as vrea sa sincronizes pc-ul cu cloud-ul si sa sterg pe urma fisierele din cloud pentru a avea si acolo mai multa memorie libera dar daca sterg din cloud se sterg fisierele si din pc si din cloud si din mobil. Deci ce imi ramane sa fac?
    Astept un raspuns!

  31. s-a creat optiunea dropbox si pt yah mail,este la attachments,poti sa trimiti prin dropbox fisiere pana in 2 gb.Poate faceti un tutorial despre asta.Keep up the good work

  32. Salut. Un tutorial despre Jottacloud cand faceti?

  33. Buna. Am o mica nelamurire. Eu mi-am instalat aplicatia pe laptop, tableta si telefon. Dar, eu pe dropbox am 100 Gb pentru stocarea datelor, si mi s-a instalat pe partitia C. Iar acum nu mai am spatiu de rulare pentru windows. Pot sterge aplicatia si apoi sa o reinstalez ? Imi va afecta folderele? Sau dupa reinstalare contul se va actualiza cu documentele si fisierele care le am in contul de Dropbox online? … Nu stiu cat de explicita am fost… Sper sa primesc un raspuns…

  34. Din ce site de stocare online se poate asculta muzica direct din browser (de catre amicul cu care sharuiesc folderul) fara download si fara a instala vreo extensie in Google Chrome, cum e necesar in Google Drive?
    Astept raspuns si multumesc anticipat.

  35. Am instalat dropbox pe calculator el s-a dus default in partitia C, dar as dori ca acele fisire pe care le incarc in dropbox sa le pot sterge de pe calculator pt a oferi mai mult spatiu pe partitia C.

  36. Buna ziua! Mi-am instalat dropbox pe telefon (un htc desire) cu ceva timp in urma ,nici nu mai stiu exact cum am reusit asta….nu ma prea pricep la gadgeturi… si acum as vrea sa-mi vand telefonul dar nu pot sterge dropboxul in care am ff multe poze, filmulete etc… as avea nevoie de ajutor cum sa sterg dropbox

  37. Bunaa, am si eu o intrebare. Am instalat Dropbox pe calculator. Daca sterg pozele din telefonul meu, pozele din fisierul de pe calculator vor ramane? Vreau sa imi eliberez memoria telefonului si de asta intreb. Va rog sa imi spuneti. Multumesc anticipat!

Trackbacks

  1. […] de la voi. Sper sa va placa acest serviciu, noi mai avem cateva tutoriale cu astfel de servicii, Dropbox si SkyDrive, pentru ambele servicii puteti gasi tutoriale pe videotutorial.ro. Nu uitati, daca […]

  2. […] fisier. Pentru a exemplifica mai bine situatia in care ne va fi util asa ceva voi folosi renumitul Dropbox Lasand la o parte importanta si utilitatea lui Dropbox exista totusi un lucru neplacut pentru multi […]

  3. […] doar numele de utilizator. Pentru cei care nu stiu ce este Dropbox puteti urmari acest tutorial: DropBox un serviciu online de backup si sincronizare a fisierelor Acestea fiind spuse, va invit sa urmariti tutorialul video pentru a vedea exact cum putem rula doua […]

Speak Your Mind

*