Instalare setare tuner tv cu captura hardware de la leadtek – tutorial video HD

“”TV Tuner Folosind optiunile de configurare ale TV/FM se poate limita captura de film la o anumita dimensiune în MB sau în secunde.

Un TV tuner captează semnalele analogice TV şi le transformă în format digital pe care îl poate citi computerul. Acest lucru permite vizionarea programelor de televiziune pe calculatorul personal. Apoi, TV tunerele performante pot scoate cele mai reuşite sunete stereo de pe un semnal TV, în locul sunetelor obişnuite pe care le reda televizorul. Unele dintre acestea permit utilizatorilor să stocheze programe pe hard disk-urile PC-urilor şi au funcţia “time shift” – pot să “îngheţe” şi să inregistreze o acţiune live.

În plus, acestea au programe care captează imaginile de pe ecran şi îţi permit să adaugi efecte speciale şi să postezi imagini video pe Internet etc. De exemplu, poţi naviga pe Internet, iar în colţul ferestrei să vizionezi emisiunea preferată. “”

sursa Wikipedia

In acest tutorial video vom vedea cum se descarca drivere pentru un tuner tv si cu se umbla cu optiunile acestuia, daca avem putina creativitate ne putem transforma pc-ul intr-un centru multimedia cu un tunar tv bun.

Modelul pe care-l vom folosi astazi este produs de compania Leadtek si se numeste PxPVR2200  care functioneaza pe slotul pcix. si dispune de un cip dedicat pentru captura hardware .

Acest video tutorial deschide o serie de tutoriale video ce va urma, care vor fi dedicate segmentului multimedia, un sector din ce in ce mai popular .

Cismaru Cristian



Tutoriale similare


Despre Cristian Cismaru

Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi.
Invat ca sa va invat !

Comments

  1. Sunt Adrian si va scriu de la Sergiu prin TeamViewer
    Cand intru pe site sa vad noul tutorial sau noile comentarii aduse de feedreader imi da aceasta erroare : “http://i40.tinypic.com/11m3mrr.jpg”

    Iar cand intru pur si simplu pe site s vreau sa accesez pagina principala a siteului imi apare interfata veche a siteului,siteul vechi care arata cam asa: “http://i43.tinypic.com/29ni7m8.jpg”

    Va scriu de la el pt ca eu nu pot accesa noul site! Sper sa o rezolvam cumva sau sa-mi dati un sfat ce sa fac!

    Va multumesc cu drag Adrian 🙂

  2. Super e acest tutorial, foarte educativ, o sa caut sa vad cat ma ajunge la pret acest tip de tuner. Numai bine si la cat mai multe tutoriale in sprijinul nostru, al celor care ne descurcam greu cu engleza sau cu anumite tipuri de componente si programe.

  3. pescarusii a zis

    buna ziua ati facut treaba buna cu noul soft nici nu se compara am si eu o problema cu tunerul meu eu am un pinacle hibrid si mi se vede tare urit nu reusesc sa-l instalez calumea adevarul e cu nu prea inteleg limba engleza si probabil din cauza asta nu reusesc sa -l setez calumea daca ati putea sa faceti un videotutorial si cu acest fel de tiuner ar fii oki cel putin captura e groaznika va multumesc sa aveti o zi buna

  4. Multumesc echipei videotutorial.ro pentru acest accept de a ma abona si a-mi oferi sansa sa primesc informatii “la zi” despre tutorialele aparute.
    Las la o parte felicitarile si cuvintele de lauda pentru voi (nici nu este cazul ,deoarece este de la sine inteles ca sunteti ca o mana cereasca pentru toti) si trec la subiect.
    Dispun de un tuner de acest tip, doar ca este analog si fara comprimare hardware (WinFast TV 2000 XP Expert) cumparat in 2004.
    Tutorialul este perfect documentat si clar pentru mine…acum apare problema…
    Folosit pe xp si vista indiferent ca e pe 32 sau 64 functioneaza perfect.Cand am instalat win 7(32si 64) cu toate setarile tunerului facute (spun eu ca la carte) cu drivere la zi de pe site, intampin urmatoarea problema…fac o captura,dar la redarea cu media playerul 12 din win nu se reda sunetul desi in media center se reda…sigurul player care reda imaginea cu sunet este Gom.
    Am incercat sa folosesc K-Lite ,AceMegaCodecs etc
    Am folosit doar codecul propriu s.a variante…problema ramane aceeasi …nu am sunet pe media player in win 7 .Daca redau fisierele video capturate in win 7, pe xp sau vista acestea sunt vizualizate cu sunet.
    Intrebarea vine de la sine …sa fie un bug in media player la win 7[mentionez ca am instalat toate var de win inclusiv ultimul RC 1(7068)] sau incompatibilitate tuner cu win 7?
    Cu speranta ca am fost destul de explicit si concis va cer parerea si o solutie.
    Multumesc anticipat.

  5. @fanibu:
    Nu cred ca au aparut drivere oficiale pentru windows 7, pina cind vor aparea poti sta linistit ca o sa intimpini numai probleme.
    Cel mai bin este sa schimbi sistemul de operare cu un xp sau cu vista .
    Mai poti incerca sa folosesti si alt player, pentru ca media player este cel mai nenorocit spion din lume .

  6. Multumesc mult Cristi…deocamdata sa asteptam ca si win 7 sa fie pus pe sine cu adevarat…!

  7. Pentru cei care au acest fel de tuner vin si eu cu o completare mica , cu acceptul lui Cristi desigur pentru a face si mai atractiv cu toate ca este destul de atractiv acest tutorial:
    Dati clic dreapta pe icoana din bara de jos (pe WinFast wizard…setting…bifati MCE Remote si sa fie pe enable)
    Acum telecomanda trece de pe tuner in Media Center din XP cu Media Center sau Vista ,pe Media Center…adica va deschide MCE din OS .Facem setarile cerute de MCE si aici putem intra pe jocurile windowsului( Sah, Tinker ,Solitaire si le putem juca cu ajutorul telecomenzii stand comozi in fotoliu sau in pat dupa preferinte.Incercati si o sa vedeti ca este distractiv.
    Pentru a trece din nou pe tuner si a executa ceea ce a spus Cristi (vizualizare canale tv sau recorder ,dezactivati MCE Remote si folositi tunerul din telecomanda.Mai este de spus ca , cu ajutorul telecomenzii se poate inchide,trece in stand-by sau rstarta PC-ul…vorba lui Cristi se pot face multe lucruri cu acest tip de tuner.

  8. nu am fost atent daca s-a specificat ca se poate deschide calculatorul cu telecomanda de la tv tuner,eu personal folosesc aceasta chestie cand ma scol dimineata si vreau sa ma uit la tv prin calculator
    binenteles ca poti si inchide,restarta calculatorul tot din telecomanda.practic aceste lucruri imi plac mie la tv tunerul de la leadtek.mai merge sa il setezi ca webcam pe mesenger in caz ca vrea cineva sa vada un post tv

  9. @fanibu: Are dreptate FANIBU, am uitat eu sa mentionez in tutorial, telecomanda tunerelor tv (nu toate) are suport pentru Media Center, adica stai in fotoliu si comanzi media centerul din vista sau din xp media center, deasemenea poti opri sau porni pc-ul din telecomanda.
    MULTUMIM Fanibu pentru completare, asta-i spiritul pe care dorim sa-l avem cu totii pe videotutorial.ro si nu numai.

  10. Dupa cum v-ati dat seama in partea de jos a comentariilor a aparut un instrument ce impiedica raspindirea spam-ului, datorita faptului ca videotutorial.ro se confrunta zilnic cu foarte multe spam-uri am apelat la aceasta masura suplimentara de securitate.
    DE ACUM IN COLO PENTRU A TRIMITE UN COMENTARIU TREBUIESC INTRODUSE CELE DOUA CUVINTE DIN IMAGINEA DISTORSIONATA CU SPATIU INTRE ELE SAU PUTETI ASCULTA VOCEA CARE VA DICTEAZA NISTE CUVINTE, DACA NU INTELEGETI CE CIVINTE SINT IN IMAGINI TREBUIE SA-I DATI UN REFRESH DE LA BUTONASUL DIN PARTEA DE SUS, VA ROG SA INTELEGETI CA NU AM FACUT ASTA SA COMPLICAM LUCRURILE CI PENTRU A VA PROTEJA VOUA ADRESELE DE MAIL CU CARE ATI SUBSCRIS SAU PA CARE V-ATI ABONAT

  11. Am vizionat tutorialul despre tunerul Tv WinFast PVR2200 si este explicit si la obiect.Pacat Cristi ca nu ai reusit in timpul scurt alocat sa expui si instalarea driverului manual (atat dezinstalarea driverului sau a driverelor mai vechi si instalarea strict a driverului acestui tip de tuner TV).Poate in viitor vom vedea si un tutorial cu dezinstalarea si instalarea unui driver.Lucru important si vital de care se lovesc multi incepatori si nu numai.Acum am reusit sa inteleg unde am gresit eu .Simplu ca ,,Buna ziua”.Nu am fost atent la compatibilitatea tunerului meu cu sistemul Win Vista pe 64Biti.Lucru care mi-a dat dureri de cap ,dar datorita caracterului meu de catar am inceput sa scormonesc in cautarea unei solutii astfel am ajuns pe acest site,implicit la un ajutor extern.Lucru bun cu finalizare pe masura si satisfactii de asemenea.Nu-mi ramane de facut decat sa-mi ridic palaria maestre Cristi.Adrian si tu ai avut partea ta de glorie chiar daca m-ai bestelit dar acest lucru a avut partea lui pozitiva ,am reusit sa ma concentrez si sa ma pun cu burta pe carte si sa nu mai fiu superficial.
    Stima si respect echipei care munceste fara a cauta glorii de fatada.Nu stiu cati ani aveti sau ce studii dar acest lucru mai putin conteaza ceea ce conteaza cu adevarat este ca coborati si urcati la nivelul de conoastere al romanului de zi cu zi si asta ma unge la inima.Cine stie undeva cand
    va poate cineva va vedea si cu alti ochi munca voastra si va investi bani timp si logistica astfel incat sa deveniti prima universitete on line care sa se adreseze userilor de pretutindeni.

    Cu stima si respect va saluta Dodo.!

  12. Am vizionat tutorialul despre tunerul Tv WinFast PVR2200 si este explicit si la obiect.Pacat Cristi ca nu ai reusit in timpul scurt alocat sa expui si instalarea driverului manual (atat dezinstalarea driverului sau a driverelor mai vechi si instalarea strict a driverului acestui tip de tuner TV).Poate in viitor vom vedea si un tutorial cu dezinstalarea si instalarea unui driver.Lucru important si vital de care se lovesc multi incepatori si nu numai.Acum am reusit sa inteleg unde am gresit eu .Simplu ca ,,Buna ziua”.Nu am fost atent la compatibilitatea tunerului meu cu sistemul Win Vista pe 64Biti.Lucru care mi-a dat dureri de cap ,dar datorita caracterului meu de catar am inceput sa scormonesc in cautarea unei solutii astfel am ajuns pe acest site,implicit la un ajutor extern.Lucru bun cu finalizare pe masura si satisfactii de asemenea.Nu-mi ramane de facut decat sa-mi ridic palaria maestre Cristi.Adrian si tu ai avut partea ta de glorie chiar daca m-ai bestelit dar acest lucru a avut partea lui pozitiva ,am reusit sa ma concentrez si sa ma pun cu burta pe carte si sa nu mai fiu superficial.
    Stima si respect echipei care munceste fara a cauta glorii de fatada.Nu stiu cati ani aveti sau ce studii dar acest lucru mai putin conteaza ceea ce conteaza cu adevarat este ca urcati si coborati la nivelul de conoastere al romanului de zi cu zi si asta ma unge la inima.Cine stie undeva cand
    va poate cineva va vedea si cu alti ochi munca voastra si va investi bani timp si logistica astfel incat sa deveniti prima universitete on line care sa se adreseze userilor de pretutindeni.

    Cu stima si respect va saluta Dodo.!

  13. super 😉

  14. Pentru Dodo …este f.simplu sa dezinstalezi(cu revo uninstall) si apoi sa instalezi driverul si aplicatia acestui tuner.
    1-te duci pe site-ul producatorului asa cum ti-a spus Cristi in tutorial
    2-descarci driverul si aplicatia
    3-instalezi prima data driverul(se instaleaza automat) este o arhiva x-86 sau x-64 dupa tipul S.O.( o dezarhivezi si este un axecutabil in fisier dai pe el si gata)
    4-restartezi PC dupa instalare…de regula o cere la terminarea instalarii driverului.
    5-instalezi aplicatia( dezarhivezi fisierul si in interior este aplicatia)
    Aceasta este toata actvitatea…simplu ca b.ziua.
    Mult succes!

  15. tare.am si eu o placa tv tuner dar nu o mai folosesc.cristi sau boby,am o intrebare:ce stiti despre radio pe net cu shoutcast si cand faceti un videotutorial pe tema asta?

  16. @cristi-admin: Salutare Cristi ,fii te rog mai explicit in ceea ce priveste (cel mai menorocit spion din lume)explicane si noua .Multumesc!

  17. Stima Fanibu.

    Dezinstalarea cu Revo Unistaler am folosit-o la indemnul userului Adrian.Eu Nu acest aspect doream sa-l evidentiez ci Dezinstalarea unui driver din pachetul Windows-ului si instalarea unui driver de acolo,sau cum sa bag un driver acolo sa se vada cand doresc sa instalez tunerul TV.Poate si cred ca sigur nu am fost destul de explicit si asta datorita faptului ca sunt junior in aceste probleme si inca invat.Nu e o rusine sa intrebi ,rusine estesa te dai VIP si sa bati campii.Problema mea era ca am intalnit in vortexul netului si trimiteri la drivere care nu au extensia .EXE si aveau in componenta lor fisiere tip.SYS sau .INF si m-au bagat in ceata si nu stiam daca informatiile acelea rebuiau bagate in sistem sau sisem 32 sau….Ceata totala si atunci am renuntat la Win Vista Ultimate pe 64 biti si am revenit la batranul dar credinciosul meu Win XP in care ma descurc binisor.Pur si simplu mie personal a-mi place sa testez programe pana le invat pe dinafara acesta e procedeul meu de invatare.Cand stiu aproape tot despre un program ce stie sa faca si care sunt chichitele lui trec mai departe ,dar cu figurantul asta de WinFast TV 2000 XP pe (x64) am avut probleme nici macar pe (x86)Vista 32 biti Nu dorea dumnealui sa se instaleze.Pentru programul asta am schimbat 3 sisteme de operare in 2 saptmani doar sa testez amaratul asta de program .Dar crede-ma am obtinut pana la urma 3 lucruri mari:
    1-Cunoastere
    2-Prieteni
    3-Dorinta de a merge mai departe .
    Si sincer sunt multumit si cu toate ca Nu stiu limba engleza(am invatat-o doar din folosirea programelor PC-ului)acum doresc sa merg mai departe.Pregatirea mea profesionala nu are nici o tangenta cu PC-ul dar sfatul meu este pentru cei ca mine unul singur:
    Nu exista limite daca vreti puteti.!!

    Stima si respect!

  18. Ceau.Am si eo o intrebare..?Te poti conecta la programe tv online prin tv tuner si de la calculator la televizor prin cablu sa urmaresti programele tv,,si sa folosesti telecomanda de la tv tuner sa functioneze…multumesc.? Sunte-ti ce-i mai buni…….bafta in continuare…

  19. Prietene Dodo, din toata expunerea ta am inteles ca ai renuntat la Vista (indiferent de arhitectura lui 32/64) pentru faptul ca”nenorocitul” de program pentru tuner ,nu se instaleaza.
    Te-ai gandit ca si Cristi si eu si multi altii avem instalat acest tuner atat pe Vista cat si pe XP?
    Oare noi ce am facut ca am reusit acest lucru?
    Raspunsul este …nimic deosebit fata de instalarea oricarui program…cu drivere si aplicatie.
    Ceea ce ai dori probabil sa faci ar fi sa introduci in configuratia windows-ului (spui tu in windows ,sistem sau sistem 32 in fisierul drives adriverului pentru tuner).
    Modificarile unui S.O. se face cu utilitarul nLite sau nVista dupa ce in prealabil dispui de un fisier cu drivere extrase cu Driver Magician ,Magic Drives s.a. sau gasesti un pachet pe net (torrent)
    Intr-un tutorial Cristi a explicat cum se modifica un S.O. cu aceste utilitare si cum se introduce “instaleaza” driverele unor aplicatii direct in windows , pentru ca apoi dupa instalarea pe curat a S.O. sa ai totul configurat. Poti sa faci si acest lucru dar este mult mai comlicat.
    Eu am vrut sa fiu cat mai concis , sa-ti dau un ajutor urgent si prietenesc.
    P.S Nu aruncam sau cosideram un sistem inutil daca nu se instaleaza un driver sau o aplicatie.
    Incearca sa faci cum ti-am spus eu ca este varianta cea mai simpla si normala.
    Cu prietenie si sinceritate Fanibu

  20. excelent tutorialul,ca si cele de pana acum bineinteles.Am si eu o problema cu viteza de download.Am facut diferite teste de viteza si imi arata asa : download 105 kb/s si upload 128 kb/s si acum am ajuns sa descarc de la 80 , 90 kb/s la doar 15 kb/s.Am vorbit si cu operatorul de cablu,dar ei mi-au spus ca nu e de la ei,mi-au aratat si graficul si asa era.Multi mi-au spus ca trebuie sa am uploadul mai mic decat downloadul.Descarc dupa diferite site-uri si tot cu 15 kb/s.Ce trebui sa fac ca sa am viteza din inainte si daca e de la upload cum setez viteza .Va multumesc?

  21. Admin Cristi vreau sa spun ceva la tine!(Sper sa nu deranjez)fiecare ne pricep la cate ceva,eu daca as avea posibilitatzile tale stii ce as face ,o scoala de initializare pc ,se poa face si olaine,asta asa ca sa ne mai jucam putzin ,dai o tema vezi rezolvarea ,si asta inseamna ca cel ce a vrut sa invetze ceva si-a facut tema!:)glumeam sau…….

  22. cu digi tv merge ?

  23. John, asa este normal download-ul este mai mare decat uploud-ul. Incearca sa reinstalezi ws, la un momentdat pica niste registrii si merge mai greu netul. O setare buna ar fi cea pe care o prezinta Cristi cu xp spy, ca sa iesi pe mai multe porturi in www.

  24. Salut tuturor!
    Fanibu multumesc pentru precizari.Acum in pragul examenelor nu pot sa-mi permit sa mai modific OS ca fica mea are mult de lucru pe Net drept care mai tarziu in timp voi mai incerca sa bag alt sistem OS pe PC-ul personal.Vreau neaparat sa-mi bag Vista pe 64 biti(Sau Win7) ca sa-mi recunoasca cei 4G/ram si sa-mi folosesc PC-ul la capacitatea lui .Pana atunci vor mai aparea si alte drivere si pentru componentele mele .Problema este ca PC-ul este in garantie si nu pot sa scot si sa inlocuiesc ceea ce doresc eu in PC pentru o performanta optima .

    Stima si respect prietene.

  25. Alex,problema e ca eu am mai mare viteza de upload decat cea de download ,o sa incerc cu xp spy,poate reusesc ceva ,oricum multumesc,si sper daca afli ceva o sa ma ajuti si pe mine.Multumesc

  26. @Dodo: Chiar crezi k daca o sa iti vada windowsul vista sau saptele 4 G o sa poti zbura cu el? Iti spun eu: NUUU ba din contra o sa ai de pierdut o sa ai multe bariere pt ca sunt foarte putine programe pe 64 biti si chiar si cele care merg si sunt facute pe 64 se zvoneste ca sunt pline de errori si buguri! O sa cauti de inebunesti un soft compatibil pe 64!!! Insa faci cum vrei! mai mult de 3G (chiar si 3 e foarte suficient) nu ai nevoie indiferent de windowsul pe care-l ai!

  27. Salut Adrian!
    Aceste probleme deja le-am avut.Pe OS Vista Ultimate si Win 7 doar tunerul TV nu am reusit sa-l instalez.Pur si simplu nu a mers.Acum stiu si de ce .Tunerul meu Nu este compatibil cu (X64) este analog si deocamdata nu are drivere pentru (X64)deci nici un fel de suport asta am ignorat eu atunci .Mentionez ca toate perifericele (Imprimanta HP930C/WebCam-ul DeLux/etc)am reusit sa le instalez driverele.OS Vista Ultimate si Win 7 au mers perfect si-au facut updateurile si totul era ok,dar capos cum sunt vroiam sa fac imposibilul si am inceput sa scormonesc sa aflu cauza si sa nu ma mai obsedeze problema.Aici pe acest site am descoperit prieteni /ajutor/si am invatat un pic mai usor decat as fi facut-o singur.Pentru asta am o sincera consideratie si respect pentru inteligenta si timpul acordat noua incepatorilor(eu intodeauna ma voi considera un incepator,mereu e cate ceva de invatat ).Am inceput sa invat pe Win 3.11 am trecut pe rand prin Win95OSR/Win98/Win ME/Win2000/WinXP si am testat tot ce se putea testa la aceste softuri zic eu am incercat sa gasesc setari ascunse am gasit o setare pe CD-ul original Win98 in care Team-ul care a compus softul se prezinta,ce mai incerc orice si asta pentru un simplu motiv (Trebuie sa pot si eu ce altcineva poate si pentru ca e la indemana mea incerc ).Sincer uneori ma poticnesc(mai si stric cate ceva :))) dar….trec mai departe mai las cateva zile sa treaca si ma apuc din nou .Sunt multe PC-uri cu multe configuratii si eu pe configuratia mea actuala incerc sa vad ce poate da full.Ai dreptate sunt Drivere(programe) pe 64biti care inca au probleme si zic eu (ei si ???)din polemica si munca se naste progresul ,Nu este azi va fi maine .Trebuie sa gandim pozitiv ca sa mergem mai departe,unde??habar nu am nu sunt un vizionar dar…sper candva sa pot sa utilizez un terminal (fara unitate centrala/monitor/mause)ci doar o unitate optica cu expunere virtuala a comenzilor sa pot naviga liber si oriunde fara restrictii.Hmm cam bat campii nu:))De obicei nu cer ajutorul nimanui ma chinui singur dar aici am gasit o echipa fara fite si asta-mi place.Apropo chiar ma uitam pe comentariile colegilor de chin si am observat numai laude critici deloc sau putine ceea ce este un lucru bun inseamna ca faceti o treaba buna.Deci la capitolul laude stati bine.Mai trebuie sa ,,Imbracati ”acest site cu alte gadgeturi cam prea austera pagina .Cei drept profesionista dar …cam putin colorata.Incercati sa o faceti mai atractiva o gluma ici o imagine colo un slide show cu echipa (daca doriti anonimatul gasiti o formula animata vedeti voi ).Adevarul este ca echipa are o strategie de viitor deci va las sa va face-ti treaba.

    Bafta si la mai multe provocari.!

    PS.Vad ca a-ti scos aplicatia de protectie a userilor.:((Pacat era un lucru bun oferea incredere .

  28. @Dodo: Dodo sa stii ca o pagina simpla atrage mai mult atentia decat una colorata sau un sit simplu e mai atragator decat unul care te zapaceste cu tot felul de fleshuri,nu cred ca cineva e capabil sa faca prea multe lucruri deodata:sa citest bancuri,sa vezi poze cu echipa,si mai ales sa vizionezi tutoriale explicite din care sa ramai cu ceva bagaj de cunostinte,eu zic ca situl arata din ce in ce mai bine daca vrei culoare si animatie gasesti aici “http://mario.nintendo.com/” dar sigur nu te va ajuta la optimizarea PC tau!

  29. Salut as vrea sa ma sfatuiti si pe mine cu ceva.
    Folosesc windows sp3 de ceva timp dar imi da multe erori si as vrea sa instalez sp2 pe care lam folosit inainte dar nu prea sunt decis.SP3-ul pe care il am acuma am impresia ca este modificat de un anume AMIT_TALKIN,arata numele asta cam peste tot,cineva mia spus ca sp3-ul pe care il am eu este modificat si cred ca are dreptate.Ca no fi scris bill gates amit_talkin peste tot.Am tot descarcat dupa net windows sp3 si tot la fel este cu “AMIT_TALKIN”.Si as mai vrea sa stiu care este mai rapid windows sp2 sau sp3.Datimi si mie un sfat bun.Multumesc anticipat

  30. @DaneZu:
    Eu v-am spus de o mie de ori ca nu am o parere buna despre sisteme de operare modificate, sint o idiotenie, la fel cum iti baga niste softuri in plus pote sa-ti bage si “altceva” mai putin bun.
    Cel mai bun este un windows nemodificat “de la mama lui” ,este riscant sa folosesti sisteme de operare modificate .
    Cine dracu este AMIT_TALKIN, are fabrica de windowsuri ?

  31. Mao facut sa rad cu “Cine dracu este AMIT_TALKIN, are fabrica de windowsuri ?”.
    Pai la windowsul meu sp3 zice ca e fauct de amit_talkin sau modificat:))

  32. In sfarsit am vb cu un om matur ca se pricepe foarte bine in calculatore si mia zis ca acela chiar este modificat si mia zis sa caut pe net windows xp sp3 untouched si asa am facut chair in clipa asta il dau jos de pe net.Tu ce fel de windows folosesti?

  33. @DaneZu: Sa stii ca nu pack-ul conteaza pentru viteza daca te descurci sal setezi ,chiar din registri ,va merge foarte bine daca nu tot ca o rasnitza se va misca!

  34. @cristi-admin: AMIT_TALKIN este un mic “jaxorica” de origine araba care sa autoproclamat ca fiind un mare haker,ce face el…nu stiu decat ca a scos destule versiuni de windowsuri foarte adanc modificate atat pe partea de GUI (grafic User Interface) cat si pe partea de soft…nu sa mai auzit demult de el insa “creatiile” lui circula inca pe torrente…probabil acum lucreaza pt Been Laden(desigur era o gluma)

  35. sal … stiu ca nu are legatura cu tutorialu` acesta … dar vreau si io sa faceti un tutorialt despre cum se face un cd cu windows cu programe incorporate … adica dupa ce faci windowsu` sa ai instalat winrar … flash player … 😀

  36. salut…am o problema , am instalat tot si cand intru in program spune NU ESTE DISPONIBIL UN DISPOZITIV DE CAPTURA VIDEAO

  37. @Marius: Ai acelasi model de TV Tunner ca in tutorial?

  38. eu nu am nimic… am tras ce arata in tutorial , ce sa fac?

  39. @Marius: Un TV Tunner e ca o placa care o atajezi pc-ului ca sa poti conecta cablu TV sau antena satelit la TV Tunerul din pc si sa poti urmari filme sau posturi TV Daca nu ai TV Tunner degeaba ai instalat softurile prezentate in tutorial,ele sunt pt TV Tunner,si sunt doar pt modelul de TV Tunner prezentat in tutorial! Fara sa ai acel TV Tunner nu ai ce face cu softurile prezentate! Sa aratat in tutorial ce-i ala TV Tunner si cum arata! Tre sa-ti cumperi un TV Tunner si sa-l bagi in PC-ul tau costa in jur de 3 milioane cam asa…

  40. @Adrian: Dezinstaleaza ce ai instalat pt ca n-ai ce face cu ele fara sa ai acel model de TV Tunner!

  41. ok , multumesc …

  42. salutare tuturor, foarte bun site-ul,felcicitari !!
    am si eu o problema cu un tuner leadek winfast pvr 2000xp , l-am avut instalat pe un sistem xp cu sp2 de 1,6 gh, placa baza cu audio/video incorporata asus, a functionat perfect. Am schimbat tunerul pe un alt sistem asemanator dar mai performant si cu sp3 (asa cerea kitul de placa video), functioneaza in parametrii normali dar nu mai am optiunea de LINE IN sa o selectez si nu pot face capturi cu sunet… ce-mi recomandati sa fac? am reinstal tunerul,nimik.., am incercat si un update la driver de pe siteul producator ,mai rau a fost.. ,cablul intre placa de sunet si tuner e pus normal ca la vechiul sistem.merci anticipat

  43. mi-am luat un tv tunner hybrid dvb-t/analog pci card,x3mtv hpc2000…bun…nu inteleg de ce tunarul vede foarte bine dar nu are sunet…am nevoie urgent de ajutor.multumesc anticipat

  44. @suzana: Tunerul trebuie sa aiba un mic cablu pe care trebuie sa-l conectezi la sunetul de pe placa de baza sau la placa de sunet.
    Dupa aceea din meniul tunerului trebuie sa selectezi sursa sunetului.
    Daca nu vrea si nu vrea incearca sa schimbi tara (pune germania sau grecia).
    In final daca toate astea nu te-au ajutat reinstaleaza driverun si cauta sa bagi ultima versiune.

  45. ms mult pt pont ai avut dreptate

  46. catalin a zis

    Salutare ,am si eu un tv tuner incorporat,am si un cd de instalare cu pinnacle pctv tvcenter pro versiunea 4.91 …faza naspa e ca nu mai am cd key-ul.Mai pot face ceva cu el ?

  47. Se zice ca unii cu anumite modele de Leadtek au probleme pe Vista 64 , sau Win7 64 si 4GB.
    Solutia- se scoate 1 dimm( ramai cu 2GB).
    Eu nu am avut mari probleme pe Win7, bine se vede infect PVR2 in VMR, pe Overlay e ok dar nu ai Aero.
    Pe mediacenter merge ok, gaseste toate posturile dupa 3-4 scanari, dar din cand in cand apare o eroare: No Tv Signal.
    Eroarea se pare ca provine de la PlayPack introdus pe Microsoft in SP2( for Vista) and Win7, e un update pt digital al Mediacenter, dar uite ca afecteaza si analogul.
    Deocamdata merg pe ChrisTV, se vede cel mai ok dintre Mediacenter, PVR2, PowerCinema.
    Puteti sa-l incercati, nu e FREE. Si daca introduceti seriale gasite cu google:D aveti parte de un preafrumos restart.
    Nb.

  48. Part II, ca sa citit mai usor:

    Sa presupunem ca cumparati un Leadtek, PVR3000, 3100, 3200, PX-urile, etc.
    Nu au LINE-IN astea noi, tre sa folosesti un cablu modificat, si nu il ai.
    Atunci instalezi driverul, PVR2, si “http://www.lhsite.hu/pvr2/PCIAudio.zip”

    E un .reg, contine PCI SOUND ON si OFF.Sunetul nu se mai transmite prin cablul acela extern, ci prin busul placii.
    Sunetul e mai ok asa, nu are delay, nu caraie, paraie, etc.
    Eu asa fac.
    Inca ceva, Mediacenter foloseste PCI Sound, nu-i trebuie nici un cablul sau .reg, .reg va trebuie pt WinfastPVR2.

  49. Iar pt cei care au tunere cu software decodare aveti mai joc Arcsoft MCE Plugin, instalati pluginul si o sa puteti folosi Mediacenter pe XP, Vista, Win7, doar pt tunere gen DV2000, XP Expert, XP Global, care au si sunetul prin PCI, deci nu un XP 2000 de acum 8 ani, ci astea din ultimii 3 ani, doar anumite revizii.
    Oricum merita incercat, Mediacenter e superb. Daca nu merge va dati seama destul de simplu, nu aveti sunet.
    Mediacenter nu haleste tunerele care folosesc LINE-IN, prefera PCI Audio, din cauza delay ala nenorocit.
    PT tunere gen PVR3000, etc, nu aveti nevoie de software encoder, asteau lucreaza cu hardware, si in Mediacenter folosesc codecul Microsoft inclus.

    “http://www.lhsite.hu/pvr2/ArcSoft_MCE-PlugIn_20070813.zip”

    E varianta FULL, nu cere serial, etc, e data de Arcsoft spre Leadtek.
    Arcsoft lucreaza cu Leadtek de 2 ani, nu mai folosesc Cyberlink sau Intervideo.

  50. Este varianta free cum este si mojopac`ul ?

  51. X3SPRE10 a zis

    Salut Cristi

    Imi spui si mie te rog frumos cu ce program ati facut literele alea care se invart cand dai cu, cursorul pe ele mai jos de “numar de abonati” si “video recomandat” aici pe pagina voastra la ALEGE! am incercat cu swish max dar nu am gasit nimik asemanator (recunosc ca am un swish max mai vehi)

    Multumesc!

  52. buligadanny a zis

    puneti si un tutorial cu tv tuner de la realtek k am unu si nu stiu sa il folosesc

  53. Vreau sa va intreb daca tv tunerele analogice sunt compatibile cu Dolce, din moment ce acesta ofera semnal digital, sau imi trebuie musai un tuner digital? TV tunerele vin de obicei in pachet si cu un cablu de legatura intre tuner si receptor/televizor, sau trebuie sa achizitionez separat acel cablu?
    Apoi, daca tunerul respectiv e compatibil cu Dolce, cum trebuie setat? Pe un canal UHF din receptiorul Dolce, sau pur si simplu cand instalez tunerul pe calculator preia automat semnalul de la tv?

    • danyelsan a zis

      Ducu: Vreau sa va intreb daca tv tunerele analogice sunt compatibile cu Dolce, din moment ce acesta ofera semnal digital, sau imi trebuie musai un tuner digital? TV tunerele vin de obicei in pachet si cu un cablu de legatura intre tuner si receptor/televizor, sau trebuie sa achizitionez separat acel cablu?Apoi, daca tunerul respectiv e compatibil cu Dolce, cum trebuie setat? Pe un canal UHF din receptiorul Dolce, sau pur si simplu cand instalez tunerul pe calculator preia automat semnalul de la tv?

      orice tv tuner care are intrare audio-video este compatibil cu receptoare de satelit( dolce – digi- boom) . nu are nico legatura ca este receptor digital!

  54. un tutorial despre: ProgDVB 6.23.1 (Română)
    ProgDVB’ aduce emisiunile de radio şi TV prin satelit pe computerul personal.
    Mărime fişier: 7.7MB – Categoria: Software pentru carduri TV – Licenţă: Freeware
    Sistem de operare Win XP – Windows Vista – Win 2000 – Win 2003 Server – Win 2008 Server – Windows 7

  55. salut baieti!am tv tuner leadtek tv2000 xp global.intrebare mea este:daca merge la o antena parabolica(digi tv)sau antena normala?cablu tv nu am.sanatate va doresc si sa auzim de bine!

  56. Buna ziua!Tin sa va multumesc si totodata sa va felicit pentru ajutorul pe care ni-l oferiti in exploatarea cat mai eficace a pc-urilor noastre!Am un tuner tv Leadtech DTV 2000 H.Am downloadat,am instalat si am setat K-lite codec intocmai dupa instructiunile tutorialului prezentat pe videotutorial.ro, numai ca apare o problema:la ANALOG CAPTURE PROFILE nu pot sa adaug codec-ul H264 (AVC-codec)! In rest sunt multumit de setarile pe care le-am facut…imagine buna,captura buna…sunet ok…!Daca ma puteti ajuta cu un raspuns la intrebarea : cum pot sa adaug codec-ul H264 (AVC-codec)? Multumesc mult!

  57. imi cer scuza ca va deranjeza am antena prabolica si am tv tuner in pc si vreau sa vad pe pc si tv tuner se numeste video mate x50.

  58. buna..am si eo o ploblema..am un tv tuner win fast tv2000xp global..un cd de instalare..este distrus..in concluzie..nu stiu daca mai pot face ceva cu acest tv tuner..in caz ca stie cineva vreo solutie..s-au un sediu de unde se pot cumpara aceste cd..daca sunt cumva fara tv-tuner..Va multumesc!..astept raspunsul.!

  59. salut, foarte bun acest site si felicitari pt. aceste explicatii. un amic de al meu are un tv tunner leadtek winfast 2000 global care are o problema din punct de vedere al capturii. toate capturile video sunt cu imaginea mult inchisa fata de original. am schimbat codecuri, rezolutii, frame, etc. la setari, dar nu se repara problema. am dat mai deschis si la imaginea din tv tunner dar nimic. exista vreo solutie sa faca captura apropiata ca intensitate a luminii? mai trebuie ceva instalat? eu merg pe premiza, vrei calitate iti cumperi ceva mai performant dar si pretul e mai mare.

    • fjordum: salut, foarte bun acest site si felicitari pt. aceste explicatii. un amic de al meu are un tv tunner leadtek winfast 2000 global care are o problema din punct de vedere al capturii. toate capturile video sunt cu imaginea mult inchisa fata de original. am schimbat codecuri, rezolutii, frame, etc. la setari, dar nu se repara problema. am dat mai deschis si la imaginea din tv tunner dar nimic. exista vreo solutie sa faca captura apropiata ca intensitate a luminii? mai trebuie ceva instalat? eu merg pe premiza, vrei calitate iti cumperi ceva mai performant dar si pretul e mai mare.  

      Probabil doar pe PC-ul lui se vede asa. Probabil are o placa video integrata Intel si placile integrate intel sunt cam proaste, au tendinta sa intunece la partea video.

      • Adrian: Probabil doar pe PC-ul lui se vede asa. Probabil are o placa video integrata Intel si placile integrate intel sunt cam proaste, au tendinta sa intunece la partea video.  Citeaza-ma

        Salut Adrian, problema e tunnerul asa zic eu fiindca pentru vazut e bine, doar captura e cu imaginea prea inchisa, sistemul e AMD si are placa video geforce Fx 5500. Am observat ca nici programele nu le pot grupa dupa preferinta (adica sa pun toate la un loc de muzica, de filme, etc).Le pun nume dar nu le poti misca de acolo, raman unde le e frecventa. Multumesc pt. raspuns.

  60. merge pe windows 7 programul

  61. salut.am si eu o problema.am tv tuner tv 2000 xp global si am setat asa cum trebuie dupa cum am vizionat cum te instalat siam capturat ce imi trebuia mie de exemplu un film.si imaginea e buna,perfect,dar nu se aude nimic.totul e perfect,in afara de audio.ce tb de facut?astept raspunsul.multumesc

    • In cutie vezi ca ai un manunchi grupat de cabluri cu diferite mufe. Conecteaza mufa la Tv tuner la audio si apoi celalt jack la “Line In” de la placa de sunet acolo langa unde ai bagat boxele sau castile. Is doua mufe subtiri, le gasesti si o sa mearga.

  62. Am si eu o problema care ma poate ajuta. Am televizor plasma HD si cand il conectez la calculator imi zice la tv ca nu are semnal la clc am placa video 1G de rami HD.Am luat cablu HDMI si nu primeste televizoru semnal.

  63. mihai din pitesti a zis

    salut… nu stiam de chestia aia cu salvarea listei… mereu la re-istalarea windowsului trebuia sa stau 10-15 min sa caute posturile…:P merci cristi esti tare=d> bye

  64. mihai din pitesti a zis

    mie unul mi se pare ca merge bine (la mine) selectat SPANIA…inca germania nu am incercat … cand l-am cumparat d ma magazin mi-a zis sa selectez Rusia sau Spania…!

  65. Am instalat o placa de captura Winfast TV2000 XP Global, de la Leadtek, pe un windows 7, 64 bit. Initial am folosit cd din cutia placii, am vazut ca nu prind nici-un program, apoi am incercat cu driverul de pe site lor. Care ar fi problema mea: am receptor STB de la Dolce, Coship se numeste -modelul este CDVB5668- care are in spate mufe analogice, pe iesiri are 2 euroscarturi, unul ptr tv, altul ptr vcr, si 4 rca-uri 2 audio, stg-rosu, dr-alb si 2 video-galbene.
    Am legat pe varianta s-video, pe un adaptor euroscart, sau pe varianta video simpla. Ambele merg,-pe modurile CVBS sau S-Video setate din programelul de interfata WinFast pvr2- dar exista o mare problema. Imi apare meniul dolce, cand schimb programele dar fara IMAGINE, apare doar “burtiera” aceea info-numele canalului, orele intre ora si ora, si numele programului si fara sonor. Legat de sonor- pe radio FM nu am absolut nici-un sunet desi am legat cum spun instructiunile mufa din compozitul placii pe line-in la calculator.
    In tutorialul tau arati cum se face o scanare, dar la mine nu e cazul, nici nu imi apare optiunea cu antena de scanare din setarile lui pvr2.
    E posibil sa fac ceva sau am luat-o in “basca” cu placa asta… e incompatibila cu receiverul Dolce….?!…. Nota- receiverul transmite semnal, ptr ca l-am testat pe tv si merge ok… exclus cauze de genul…

  66. as dori si eu driveru de la tv tuner x3m apc100 ajutatima cu un link de download ca nu il gasesc nicicum,

    • fjordum a zis

      Salut. Intra pe acest site http://www.touslesdrivers.com/index.php?v_page=29 ,mai jos pe pagina vei vedea scris cu albastru “Lancer la détection”.Cand vei apasa iti va aparea o fereastra ca sa instalezi un plugin MaConfig, dai clik pe varianta de windows care o ai tu si download. Instalezi acest plugin, apoi vei deschide din nou site-ul mentionat sus si cand vei apasa “Lancer la détection” iti va cauta drivere noi sau lipsa cu link-uri la fiecare, la tot sistemul. Exista pe Videotutorial.ro un tutorial facut cu chestia care ti-am relatat aici dar nu stiu cum se numea. Succes.

  67. Cristi puteti face si un tutorial despre tuner StarTrack 550D nu stiu cum sa ma folosesc de el
    va rog Multumesc

  68. Ce as vrea sa va intreb eu.E posibil sa copiez de pe programe online de filme,filme in calculator ?Sper ca nu imi trebuie tv tunere si alte minuni.De exemplu as vrea sa copiez un documentar discovery care este tradus in romaneste in computer.Programe online este am dar cum pot copia emisiuni,filme etc.?Eu folosesc sopcast cu TvOnline.

  69. Mult RESPECT Dl. Cristi!
    Multumesc.

  70. Merita sa cumpar WinFast TV2000XP Global de la Leadtek? La ce pret este ca eu nu am gasit?…

Speak Your Mind

*