Program de spionat vecini prieteni copii nevasta si pe cine vreti all in one keylogger – tutorial video

In acest tutorial video vom putea vedea cu se spioneaza cu ajutorul unui software spyware de tip keylogger.

Aplicatia din acest tutorial este uimitoare,se poate spiona teoretic din toate directiile,se poate spiona yahoo messenger,se poate spiona browserul si ce este foarte interesant;ca se poate spiona pina si sunetul captat din microfon fara a functiona vre-un program de chat.

In acelasi timp este un program periculos,pentru ca unii oameni nu vor stii cind sa se opreasca din spionat si vor devenii un fel de paparatzzi indiscreti si agasanti.

Cu acest program spy va veti putea hranii curiozitatea si poate si fanteziile,spionind apropiatii mai usor ca niciodata.

Aveti mai multe metode de a descarca rapoartele programulul spyware:prin mail,prin ftp,prin reteaua lan si printr intermediul unui stick care trebuie conectat la computerul celui spionat.

Am avut ezitari atunci cind a trebuit sa fac acest tutorial dar in urma consultarii cu colegii mei am hotarit ca asa ceva nu trebuie ascuns.

Prin publicarea acestui tutorial video despre acest program spyware de tip keylogger vom face cunoscut acest tip de programe si lumea va stii de acum in colo cum sa se fereasca mai bine de programe de acest tip (spyware,keylogger,remte control).

Va invitam sa urmariti acest tutorial video despre all in one keylogger un program spyware de tip keylogger comercial.

de Cismaru Cristian

ATENTIE

Pentru confortul vostru acest tutorial video este in ROMANA si poate fii urmarit full screen (pe tot ecranul)


Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

Articole Similare

Comments

  1. narcotic says:

    Am si eu o problema cu screenshot’urile pe care keylogger le face , mai exact fisierele .DAT , nu reusesc sa le deschid nicicum , ma poate ajuta cineva ?
    Multumesc.

Speak Your Mind

*

Imagine cod de securitate

*

ArabicDutchEnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianJapaneseKoreanPortugueseRomanianSpanish