Program de intretinere si defragmentare profesional o&o defrag profesional – tutorial video

In acest tutorial video veti putea urmarii un soft de intretinere si defragmentare a hard disk-ului profesional si anume o&o defrag profesional edition 11.

Acest soft,dar in versiunea 10 il folosesc si eu si pot spune ca este cel mai bun program de defragmentare existent pe piata,desigur este o parere personala.

Interfata acestui program profesional de defragmentare se aseamana foarte mult cu interfata de la suita office 2007 care se bucura de un succes foarte mare.

Comenzile si optiunile lui o&o defrag profesional 11 sunt foarte usor de accesat,ba chiar multe dintre optiuni pot fii accesate din diferite locuri,in felul acesta poate fii pe gustul multora dintre utilizatorii noi.

Colegul meu boby v-a prezentat si o varianta gratuita a acestui program de defragmentara,insa acea varianta free nu poate concura cu varianta profesionala,fiind mai spartana si saraca in optiuni.

Ca sa n-o mai lungim aiurea,va invit sa vedeti urmatorul video tutorial despre cel mai bun program de defragmentare o&o defrag profesional 11( parere personala ).

de Cismaru Cristian

ATENTIE

Pentru confortul vostru acest tutorial video este in ROMANA si poate fii urmarit full screen (pe tot ecranul)


Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

Articole Similare

Comments

 1. M-am blocat la acest utilitar pe care l-am descarcat de pe Softpedia si nu merge…are 35,8 MB…ii dau RUN si nu se intampla nimic….apoi incerc sa-l sterg si nu pot. De ce?

  • M-am blocat la acest utilitar pe care l-am descarcat de pe Softpedia si nu merge…are 35,8 MB…ii dau RUN si nu se intampla nimic….apoi incerc sa-l sterg si nu pot. De ce?  

   Delia, daca vezi ca nu functioneaza executabilul, incearca si sterge-l cu unlocker dupa care downloadeaza-l de pe un alt site!

  • francisc says:

   M-am blocat la acest utilitar pe care l-am descarcat de pe Softpedia si nu merge…are 35,8 MB…ii dau RUN si nu se intampla nimic….apoi incerc sa-l sterg si nu pot. De ce?  Citeaza-ma

   Fa scanarea in Safe Mod. Se poate sterge dupa restartarea PC-ului.

 2. Multumesc pt raspunsuri. Am scanat cu DrWeb CureIT si detectia a fost 0. Tema nu am scos-o pt ca imi place foarte mult..in rest am facut totul cum ati spus.La deschidere fereastra cu Windows se incarca f bine zic eu cam 9 liniute, dar sta mult fereastra cu Welcome…aprox 30 secunde.E bine oare?

  • francisc says:

   Multumesc pt raspunsuri. Am scanat cu DrWeb CureIT si detectia a fost 0. Tema nu am scos-o pt ca imi place foarte mult..in rest am facut totul cum ati spus.La deschidere fereastra cu Windows se incarca f bine zic eu cam 9 liniute, dar sta mult fereastra cu Welcome…aprox 30 secunde.E bine oare?  Citeaza-ma

   Stai linistita. E bine.

 3. In primul rand va Salut pe toti… am luat si eu acest program de defragmentare…dar am o problema ai dau defragment de ex in partitia C imi defragmenteaza pana la 5% dupa care se bloceaza complet dupa care automat trebuie sa ai dau restar…imi poate spune cineva ce problema ar putea fi de ce se blocheaza

 4. dar nu este gratis ,este valabil doar 30 de zile

 5. ce fac daca mi s-a blocat biosul?

 6. Beda Venerabilis says:

  Vedeti ca a aparut si versiunea free de la O&O Defrag 14.
  http://http://www.oo-software.com/free/en

  E mai slabuta decat versiunea Pro,in sensul ca n-are decat 2 metode de defragmentare,nu se pot exclude anumite fisiere,nu se pot configura zonele…asta e,nu putem avea pretentii ca la versiunea Pro!
  A,si inca ceva:versiunea free nu merge instalata pe Win Enterprise.

  • AdrianGudus says:

   Beda Venerabilis: Vedeti ca a aparut si versiunea free de la O&O Defrag 14.
   http://http://www.oo-software.com/free/enE mai slabuta decat versiunea Pro,in sensul ca n-are decat 2 metode de defragmentare,nu se pot exclude anumite fisiere,nu se pot configura zonele…asta e,nu putem avea pretentii ca la versiunea Pro!
   A,si inca ceva:versiunea free nu merge instalata pe Win Enterprise.  

   Exista demult tutorial si la versiunea gratuita! Foloseste casuta de cautare din dreapta sus pentru a gasi sau cauta tutorialele. Scrii acolo defragmentare O&O, dai enter si vei gasi tutorialul

 7. De ce nu faceti si un tututorial la O&O Defrag 14 Professional Edition ca este difeit de 11 ???

 8. buna videotutorial nu ati putea face un tutorial pe tema defragmenatare cu defraggler de la conpania piriform va rog mult

 9. am folosit și eu acest soft .. și este o tămpenie .. In loc să defragmenteze hardul .. mai rău il strică .. In fine ..

 10. Salut! Am descoperit mai tarziu acest tutorial si acum a aparut versiunea 16, este cam diferita fata de 11. Puteti sa faceti un „Update” la acest tutorial?
  Multumesc foarte de ajutor! :)

 11. Vreau sa-mi defragmentez HDD-ul. Acum nu am nici-un sistem de operare instalat. Se poate defragmenta din BIOS? Multumesc

Speak Your Mind

*

Imagine cod de securitate

ArabicDutchEnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianJapaneseKoreanPortugueseRomanianSpanish