Microsoft office 2007 tutorial cu word 2007 – tutorial video

In acest tutorial video am placerea sa va prezint suita microsoft office 2007 si mai precis word 2007 care este celebrul word procesor ( procesor text ) pe care aproape toata lumea l-a folosit macar o data la serviciu sau la scoala sau il foloseste permanent .

De ce va spun ca am placerea sa va prezint office 2007,pentru ca aceasta suita de la microsoft este cu adevarat de exceptie si asta nu o spunem numai noi,ci foarte multi specialisti din toata lumea .

Sa fie clar inca de la inceput ,word nu este singurul program de acest gen ( procesor de text ),exista o multime de aplicatii asemenatoare si chiar o multime de suite similare suitei office 2007 de la microsoft,pe care noi vom incerca sa le aducem in fata voastra si sa le facem tutoriale.

Vedeta acestei suite de la microsoft este bineinteles procesorul de text word 2007,care nu a primit doar un simplu face lift,ci a primit foarte multe optiuni noi si foarte utile,despre care vom vorbii si in acest tutorial dar si in urmatoarele tutoriale video despre celelalte programe ale office 2007 de la microsoft .

Nu imi place deloc sa ma vad cum laud un produs microsoft,pentru ca nu sunt de acord deloc cu politicile acestei companii,dar cind microsoft face un soft de exceptie nu putem decit sa ne bucuram si sa exclamam „jos palaria” .

Inca o treaba de apreciat este perioada pentru incercare a suitei office 2007 care este de 60 de zile,in aceste 60 de zile de trial version putem sa folosim suita la intreaga capacitate fara nici o limitare,desigur sistemul de inregistrare si download al celor de la microsoft nu poate fi decit restrictiv si enervant .

Pentru a face un download de pe microsoft pentru office 2007 trebuie sa treceti printr-un sistem extrem de enervant si plictisitor care este posibil sa-i faca pe unii sa renunte si sa apeleze la serviciile retelelor  p2p  (torrent sau gnutela),tocmai de aceea eu am ales calea putin mai rapida prin intermediul softpedia,insa daca doriti sa obtineti o liceenta pentru perioada trial de 60 de zile trebuie sa va inregistrati la microsoft pe site (nu dureaza mult).Mai precis descarcam office 2007 dintr-un loc si serialul de la microsoft .

Acest tutorial despre microsoft office 2007 a fost realizat intr-un mod usor relaxat,asemanator unei reprize de joaca , sper sa va placa si sa urmariti si viitoarele tutoriale video care o sa vina curind si o sa trateze si celelalte programe ale suitei office 2007.

de Cismaru Cristian


Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Articole Similare

Comments

  1. buna ziua
    Intradevar tutorialele ce le gasesc aici sunt foarte bune , tocmai de aceea as dori sa va cer un tutorial despre microsoft acces
    multumesc

  2. neomorphy says:

    Salut. Vreau sa optimizez munca mea. Am un folder cu aproape 5000 fisiere .doc si cand se face vreo modificare intr-o norma trebuie sa modific toate aceste fisiere (deschid, modific, salvez, inchid). Saptamanal trebuie sa si printez cam 300 din aceste fisiere (deschid, modific, salvez, printez, inchid). Nu se poate face un script (am auzit de macro din suita Microsoft) care sa imi usureze munca? Va multumesc!

Trackbacks

  1. […] Tutorial video (în limba română): Instalare şi utilizare MS Office 2007 […]

  2. […] Tutorial video (în limba română): Instalare şi utilizare MS Office 2007 […]

Speak Your Mind

*

Imagine cod de securitate

ArabicDutchEnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianJapaneseKoreanPortugueseRomanianSpanish