Instalarea unui antivirus Avira free edition -tutorial video

In acest video tutorial vom instala impreuna un antivirus free .

Am ales un antivirus gratuit pe care il vom downloada ,instala si seta impreuna.In acest tutorial video am ales sa instalam un antivirus avira care este foarte usor pentru sistem,si care se achita foarte bine de sarcinile unui antivirus.

La ora actuala acest antivirus este in topul preferintelor utilizatorilor,lasind in urma multe aplicatii asemanatoare precum Avast,care si-a pastrat o interfata imbatrinita si Avg free edition care a imbunatatit mult interfata dar a  complicat inutil si functionarea motorului de scanare,acesta ingreunind la rindul lui functionarea calculatorului.

Aceasta parere este strict personala,iar voi trebuie sa incercati toate produsele pentru a lua o decizie in cunostinta de cauza.

de Pelu Bogdan

ATENTIE

Pentru confortul vostru acest tutorial video este in ROMANA si poate fii urmarit full screen (pe tot ecranul)


Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Articole Similare

Comments

  1. Mersi , am gasit ..am scris in casuta de cautare avira si am gasit asta de aia te-am intrebat ce e aici? Ms oricum pentru raspuns

  2. Ce a evoluat de la primul tutorial!

Trackbacks

  1. […] un sistem performant,insa aceia care au sisteme mai putin performante ar trebui sa se indrepte spre antivirusul avira la care colegul meu boby a facut un […]

Speak Your Mind

*

Imagine cod de securitate

ArabicDutchEnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianJapaneseKoreanPortugueseRomanianSpanish