Instalare si setare nero essentials – video tutorial

Nero este o suita software de inscriptionare cd dvd foarte populara in Romania si nu numai.

Se pare ca in ultimul timp compania germana de software a inceput sa introduca din ce in ce mai multe aplicatii in aceasta suita.Cu toate acestea modulul de inscriptiomare medii optice a ramas virful de lance al companiei ,celelalte softuri din interiorul suitei raminind in umbra acesteia fara a stralucii in vreun fel.

Nero se achita foarte bine de principala sa sarcina si anume:arderea dvd -urilor si a cd -urilor,insa noi ne-am propus ca in acest video tutorial sa prezentam toate aplicatiile,fara sa avantajam un soft sau altul.

Fara indoiala ca nero burning si cu nero express sunt vedetele de necontestat ale suitei,insa noi incercam sa facem cunoscute si celelalte aplicatii care au fara indoiala un cuvint de spus.

In urmatorul video tutorial veti vedea cum se instaleaza si cum se seteaza nero essentials,dar si ce rol au toate optiunile acelea care ori le treceti cu vederea ori nu stiti la ce folosesc.

de Cismaru Cristian

ATENTIE

Pentru confortul vostru acest tutorial video este in ROMANA si poate fii urmarit full screen (pe tot ecranul)


Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

Articole Similare

Comments

  1. Multumesc foarte mult pentru tutorialul excelent realizat. Succes in continuare! Un tutorial despre crearea unui magazin online, s-ar gasi deosebit de util. Va multumesc,

  2. buna, va rog daca puteti sa ne aratati cum sa facem un dvd cu filme pentru al putea pune la dvd la tv. Va multumesc!!!

  3. am si eu o problema cu nero.. bag un cd in calculator.. il citeste vede ca e gol totul frumos si bine.. apoi vreau sa al ard cu niste muzica selectez data cd pun melodiile bla bla bla.. ai dau burn .. si dupa ce la ars iese frumos din dvd-rom ami da mesaj ca burn process completed with any errors la nu stu ce viteza.. bla bla bla..toate bune si frumoase pana rebag cd-ul in calcualtor si nu al citeste frate deci efectiv apare ca nu am nici-un cd bagat in pc nu e nimica acolo.. asa ami spune windows’ul deci cred ca am stricat vre-o 10 cd-uri pana acum am incercat si nero 7 si 11 si 12 .. mama lor .. cu toate face la fel.. aveti vre-o solutie? Va rog frumos putin ajutor, asi aprecia foarte mult !Apropo am incercat sa le ard si pe viteze mai mici, chiar si pe cea mai mica 16X.. la fel face nu inteleg…
    Multumesc anticipat!

  4. samsungboys says:

    vreau sa stiu cum sa descarc nero 8

  5. Unde este dawnloadul ca nu il vad?

  6. FRUMOS VIDEOTUTORIAL … SA AVETI SUCCES IN CONTINORE

Speak Your Mind

*

Imagine cod de securitate

ArabicDutchEnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianJapaneseKoreanPortugueseRomanianSpanish