Incearca Google Chrome OS de pe un stick usb fara instalare – tutorial video

Salut prieteni, in tutorialul de astazi o sa invatam impreuna cum putem pune sistemul Chromium OS sau Google Chrome OS pe un stick USB pentru ca mai apoi sa bootam de pe el si sa il folosim in modul Live. Acesta va rula doar de pe stick-ul vostru USB ne facand nici o modificare Hard Disk-ului vostru real. Noi mai avem un tutorial in care am prezentat cum puteti folosi si testa Google Chrome OS pe o masina virtuala ca VirtualBox sau VMWare Player. Acolo va intrebam daca sunteti de acord si daca doriti sa fac un tutorial si despre cum il putem pune pe un stick USB, asa ca m-am decis sa fac acest tutorial. In penultimul tutorial aveti in textul de deasupra tutorialului mai multe detalii despre acest sistem de operare. Tot ce avem nevoie este sa descarcam cu ajutorul lui uTorrent sau orice client de torrente, o arhiva ce va contine imaginea si utilitarul Win32DiskImager ce ne va ajuta sa punem imaginea sistemului Google Chrome OS pe stick-ul nostru USB. Odata urmati pasii, nu ne mai ramane decat sa introducem stick-ul USB in Pc-ul nostru si sa dam restart pentru a intra in BIOS si a seta ca PC-ul nostru sa booteze de pe stick-ul USB. Cum facem acest lucru sa aratat pe larg in tutorialul video.
ATENTIE: Stick-ul USB folosit trebuie sa fie de minim 4 G

magnet:?xt=urn:btih:AZDMDID2FDGQ5ETAUZA2WVY3J6ZHP2Q6

Daca totusi nu va descurcati cu BIOS-ul pentru a seta ca PC-ul sa booteze de pe stick-ul USB, colegul meu Cristi a facut un tutorial despre “Cateva explicatii sumare despre BIOS” unde a specificat in detaliu functiile si optiunile BIOS-ului printre care si aceea de a seta ca PC-ul sa booteze de pe stick-ul USB.Acestea fiind spuse eu zic sa trecem la vizionarea tutorialului video.
Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !
Vizionare placuta !

de Adrian Burlugeanu……..landpc.wordpress.com

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Articole Similare

About Cristian Cismaru

Imi place tot ce tine de IT&C, in place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi.
Invat ca sa va invat !

Comments

  1. cum bootez si eu ca eu nu am H.D.D priority boot sau aia cu f12 sau f8?

  2. cum te autentifici ?Trebuie făcut un cont undeva ?

  3. cum te autentifici ?Trebuie făcut un cont undeva ? de ce după ce l_am pus pe un stick de 16 giga acesta a devenit de 1 giga ?

Speak Your Mind

*

Imagine cod de securitate

ArabicDutchEnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianJapaneseKoreanPortugueseRomanianSpanish