Incarcarea wireless a telefoanelor prin standardul QI

Salut prieteni, dupa cum v-am obisnuit pe videotutorial.ro, va facem cunostinta cu tehnologii noi, ca sa va faceti o idee despre cum o sa arate viata noastra si mai ales lumea IT&C in viitor.
Astazi a venit randul standardului QI de incarcare wireless, cu ajutorul acestei tehnologii putem incarca fara fir telefoane, tablete, ceasuri si alte dispozitive care suporta standardul QI sau care pot fi dotate cu accesorii pentru suportul wireless charging.
Ce nu este incarcarea wireless QI ?
Incarcarea wireless nu inseamna ca avem incarcatorul intr-o camera iar telefonul se incarca de la 3-4 metri distanta. Acest standard merge pe o distanta de cel mult 1 cm (5-10 mm).
Ce ne trebuie ca sa incarcam telefonul wireless ?
1. In primul rand ne trebuie o statie de incarcare, pe aceasta statie se aseaza telefonul atunci cand vreti sa-l incarcati.
2. In al doilea rand avem nevoie de un telefon sau o tableta ce suporta standardul de incarcare wireless QI sau in accesoriu care ne transforma telefonul intr-unul compatibil QI. Accesoriile pot avea diferite forme, de la carcase pana la capace de baterie cu bobina de inductie integrate.
Poate suna destul de urat “bobina de inductie”, probabil va imaginati ceva mare si urat, de fapt aceste bobine de inductie sunt extrem de subtiri, cam de grosimea unei coli de hartie. Practic grosimea statiilor de incarcare si a capacelor de incarcare wireless este data de materialul carcasei si design-ului.
Avantajul acestei tehnologii vine din posibilitatile nelimitate de integrare, putem baga o mica bobina de inductie in orice, astfel ne putem incarca telefonul cand sta pe masa, camd sta in genta / ruscac sau chiar in buzunar impreuna cu un bank extern de incarcare.
Cu ajutorul acestei tehnologii de incarcare putem elimina multe din neplacerile cauzate de durata asurta de viata a bateriei in cazul smartphone-urilor, tabletelor sau chiar a laptop-urilor.
Trebuie sa stiti ca multe telefoane NU au integrata bobina de inductie pentru incarcarea wireless.
Atentie!
Nu cumparati nimic pana nu va asigurati ca incarcarea wireless merge cu telefonul vostru direct sau pe baza unui accesoriu optional.
Nu cumparati statii de incarcare fara sa va asigurati ca acestea functioneaza in parametrii specificati de standardul QI. Cel mai sigur mergeti pe produse de calitate: LG, Samsung, Energizer, Zens, Panasonic, Nokia.
In tutorial pentru demonstratie am folosit telefonul Nexus 4 si o statie de incarcare de la Samsung care se numeste S Charger Pad.

Kit de transformare Galaxy S4 + statie de incarcare S Charger Pad

Nexus 4 cu incarcare Wireless deja integrata (reducere) (necesita statie incarcare)



Tutoriale similare


Despre Cristian Cismaru

Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi.
Invat ca sa va invat !

Comments

  1. Adrian Gudus a zis

    Cand va implementa Apple asa ceva pe iPhone? Ce pacat de iPhone ca nu are asa ceva. 🙂
    Hu Sa !!!

    • Pentru iPhone exista carcase cu incarcare wireless.

      • Adrian Gudus a zis

        Decat sa se fi chinuit sa implementeze porcaria de finger print scanner (pe care by the way, nu ei au inventat-o, exista demult pe alte dispozitive si ca fapt divers, exista si smartphone-uri Android cu asa ceva) mai bine implementau ceva util precum Wireless Charging.
        Super extra mega giga lor protectie (chipurile) oferita de finger print scanner a fost sparta a doua zi… tot asa ca fapt divers…

        • acum incerci sa aprinzi conflicte intre utilizatorii iphone si cei android. nu e frumos.

          • Adrian Gudus a zis

            Nu incerc sa aprind nimic, chiar am si mentionat, era asa, ca fapt divers.
            Pentru a lamuri faptul ca Apple nu a revolutionat, s-a facut un articol dedicat pe blogul nostru blog.videotutorial.ro
            Exista doar oameni dezinformati care fac doar sa priveasca un eveniment de lansare Apple fara sa cerceteze in profunzime, fara sa analizeze daca este adevarat sau nu ce zic cei de la evenimentul de lansare.
            Apple nu a inventat touch-ul, smartphone-ul, swipe-ul, finger print scanner-ul. Sunt doar niste produse de “lux” cu un pret supra estimat.

    • de acord cu tine. detin un iphone 4 si un galaxy s2 si nu cred ca o sa le schimb in urmatorii 2 ani.in mare sunt multumit de amandoua. inovatii nu exista nici de o parte nici de cealalta. aceleasi baterii slabe si nenumarate buguri. prefer sa raman demodat, mai bine investesc banii in altceva.

    • Nokia Lumia 920 are aceasta tehnologie de apoape un an

  2. Adrian Gudus a zis

    Articolul despre multi touch-ul si slide to unlock poate fi citit aici: http://goo.gl/D32reo

    • nu apple a inventat touc-ul dar iphone a deschis noi orizonturi.

      • Adrian Gudus a zis

        Asa este insa durerea e alta, in toate evenimentele de lansare se bat cu pumnul in piept ca eu au facut, ca ei au fost primii, ca ei au descoperit si inventat.
        Da, asa este, ei fura si patenteaza, o practica corecta si demna de urmat.
        Oare asa face o companie care isi doreste sa deschida noi orizonturi? Patenteaza tot ce ii cade in mana (urmand sa le declare inventii proprii) ca nimeni sa nu mai foloseasca tehnologiile descoperite chipurile de ei? Ataca alti producatori ca forma tabletei este dreptunghiulara sau ca altii folosesc acelasi gest pentru a debloca dispozitivele?

        • Foarte bine zis Adrian si eu sunt de aceiasi parere ca si tine, in legatura cu cei de la Apple, asa au facut mereu ei sustin ca au inventat multe dar au fost luate din alta parte. Shame on you Apple :))

  3. Adrian, spune sincer te-ai mai bucura acum de samsung galaxy nexus daca nu ar fii existat iphone?

    • Adrian Gudus a zis

      Cum spuneam si mai sus, sunteti informati gresit sau nu alegeti sa va informati si haliti de bune tot ce latra cei de pe scena evenimentelor de lansare Apple.
      Cine crezi ca era furnizorul componentelor Apple? Ia sa vedem, ghicesti?

  4. Adrian Gudus a zis

    Reformulez: Cine crezi ca era furnizolul componentelor hardware existente pe iPad, iPhone, iPod?

    • procesoarele samsung pentru produsele apple se produc sub specificatiile apple. putem lua exemplul mercedes care nu isi produce singura cutiile de viteza sau motoarele pentru anumite modele. nu conteaza cine produce componentele,conteaza produsul finit, intr-un ambalaj cat mai frumos.

      • Procesoarele Apple pentru mobile sunt facute dupa specificatiile ARM. Inginerii apple aduc mici modificari ca sa le foloseasca mai eficient.
        In comparatie cu specificatiile standard pentru ARM, cei de la Apple au ales sa foloseasca grafica PowerVR, unde dupa specificatiile ARM ar fi trebuit sa mearga pe Mali.
        Apple nu a facut nimic special nici acum cu A6, pentru 64 de biti nu exista nicio linie de cod scrisa in momentul asta, in viitor lucrurile se vor schimba insa acum e prea devreme. Dar poate da bine la marketing.
        Apple este o companie care scrie sa vanda, ambaleaza frumos un produs si invart la maxim butonul marketing-ului. Vezi cozile la telefoane….
        Cu toate ca nu-mi place marketing-ul si agresivitatea celor de la apple prin tribunale, trebuie sa recunoastem ca Iphone si iPad sunt scule bune, pur si simplu functioneaza. Chiar daca nu ai toate bunatatile de pe android, in schimb ai stabilitate, lucru care conteaza mai mult pentru unii.
        Pentru mine iphone-ul este plictisitor, foarte bun dar plictisitor.
        Inca o chestie importanta, ecosistemul Android este mult mai potrivit pentru romani si pentru Romania.
        Pe android merg fara probleme aproape toate serviciile google, care apropos, nu-s putine si sunt extrem de puternice. Noi nu ne dam seama deoarece sunt gratuite.
        Pentru americani Iphone-ul este portivit.
        Pentru romani si restul lumii android este mai portivit.

        • asa e Cristi nu ma pot ridica la nivelul cunostintelor vaoastre de aceea va urmaresc zilnic si apreciez munca voastra pentru ca am avut multe de invatat. nu sunt nici pe departe fan apple dar sa dam cezarului ce-i al cezarului.

  5. Adrian Gudus a zis

    Banii pot inchide multe guri pana decizi sa pui capat unei intelegeri si sa realizezi ca poti chiar tu sa intri masiv, cu forta pe piata mobila si chiar sa iei fata companiei Apple.

  6. Atentie !
    //////////
    \\\\\\\\\\
    Avem nevoie de feedback-ul vostru !

    In mare parte traficul pe conexiunile externe a fost filtrat, vreau sa ne spuneti, cei care zilele trecute nu puteati viziona tutorialele video, mai aveti probleme sau nu ???
    Lasati lenea si verificati !

    Multumesc anticipat.
    Cristian a lu Cismaru

  7. Adrian Gudus a zis

    Cu cine domle? Cu win…cum? N-am auzit de ăștia! 🙂

  8. salut baieti
    nu,nu mai sunt probleme cu vizionarea tutorialelor (cum era ieri de exemplu)
    acum am incercat sa vad daca ruleaza tutorialul lui Adrian si merge e ok
    nu zic era bine si cu aplicatia aia dar cand am vazut ca sunt limitat la 500 mb,m am cam speriat un pic bine ca a venit adrian cu update-ul si ne a zis de 5 gb.
    sincer e bine sa putem viziona tutorialele fara patch-uri asa cum am facut o de cativa ani incoace
    (ca noi romanii suntem mai comozi si poate ca avem dreptate caci suntem mai inteligenti decat altii)
    si sunt modest cind spun asta
    iar in legatura cu tutorialul asta prezentat de Cristi ,eu credeam ca telefonul DA se incarca de la distanta
    altfel ce rost mai are sa pun telefonul cu grija intr o anumita pozitie cu atentie mare can pot foarte frumos (asa cum majoritatea fac) sa i infig naibi o mufa in dos si cu asta basta nu? 🙂

    • Incarcarea wireless are mai multe avantaje.
      1. Poti incarca telefonul chiar daca ai mufa micro usb rupta, se intampla destul de des asta si la service nu te baga in seama.
      2. Proprietarii de restaurante si baruri au inceput sa introduca in mese incarcatoare wireless QI, nici nu mai trebuie sa va explic avantajele.
      3. O bobina de inductie poate fi incorporata cu usurinta in aproape orice, o rezolvare simpla a problemei cu autonomia la smartphone-uri.
      Aceasta tehnologie se va dezvolta si cu siguranta vom vedea si alte implementari, nu numai incarcare.

  9. am revenit
    vreau sa ma contraziceti daca nu am dreptate
    la ora actuala diferenta si frumusetea windows-ului este in interfata modern UI nu?
    sa vezi in timp real cum se schimba patratelele alea ,si pe PC .tableta dar si pe telefon ,ca si cum ar avea viata.
    eu cred ca microsoft a inventat primii interfata asta nu?
    sau linux si mac-os au implementat si ei asa ceva pe dispozitivele lor?

  10. Si la mine s-a rezolvat,se incarca tutorialul.Multumesc si toata stima pentru munca depusa.Mentionez ca accesez din strainatate.

    • In comparatie cu zilele trecute cum se incarca site-ul la tine?

      • Cristi, unde ai hostu’, in insula Pastelui? Daca acu doua saptamani aveai ping=1ms, acu ai 217ms. Halal imbunatatire ai facut! De vizionat, a mers bine si zilele trecute si acu. Am conexiune de la RDS, fiberlink1.

      • Comparativ cu zilele trecute se incarca mult mai repede dar pe chrome,pe firefox e ceva mai lent.Am avut si ceva probleme chiar in aceasta seara cu firefox,la primul comentariu nu imi citea codul capcha si nu am putut trimite comentariul.In schimb pe chrome a mers din prima,oricum firefox-ul are fitele lui dintodeauna.

  11. la mine se incarca la fel dar eu sunt din Romania 🙂

  12. Aveti o problema la site butonul BLOG nu te duce pe blog.videotutorial.ro te duce pe https://videotutorial.ro/category/internet/site-blog/

  13. Da, site-ul merge si chiar mai bine decat mai inainte !

  14. Cristi, merge acceptabil site-ul, o mica problema e la codul captha de la comentari se incarca greu, si o alta problema nu se mai instaleaza flash player pe 7 si 8 apare Script Error si daca nu ai salavat un flash player mai vechi in PC, adio nu se mai instaleaza nu stiu de ce. Ori gata s-a rupt legatura cu el si trecem pe HTML 5 nativ. Dar ce facem ca eu joc niste joculete in facebook si daca n-am flash, n-am facut nimic, chiar cei mai important pt mine nu pot sa ma joc pe facebook fara flash :((. Sper sa fie asa o eroare de la ei ca altfel pfff.

  15. salut cristi merci pt tutorial, exact la fel am cumparat exact acelasi pad cam de o saptamana si merge perfect eu am mai cumparat si un incarcator pe usb de 1.5A cu 5V:D in rest merge brici …( sunt cam lenes , nu mai vreau sa ii bag la incarcat prin USB daca suporta tehnologia asta … de ce nu prin wireless ) eu l-am cumparat de pe un site specializat de component de telefon si am platit 196 Ron (lucrez la firma respective de reparatatii hard si soft pentru telefoane etc) salut

  16. Update !! http://s11.postimg.org/t8gtmmkkj/Untitled.png totul e setat Adrian, face si pe 7 si pe 8, pana acuma a mers cand am avut 7, acuma am bagat 8 si nu merge apare fereastra de mai sus.

  17. Mai este o problema si anume cand posteaza cineva un comentariu nu are un camp jos de bifat (asa cum ati zis voi) pentru a putea primi raspunsuri prin email.

    • L-am scos pentru moment.
      Chiar daca voi nu ati simtit mare lucru, sa stiti ca de cateva zile se lucreaza la partea nevazuta a site-ului si la tunarea stratului hardware si software pentru accelerarea continutului si securitate.
      In tot timpul videotutorial.ro a fost online, au fost doar cateva perioade scurte in care unii vizitatori nu au putut viziona tutorialele video.
      Mai pe scurt, suntem in renovare dar in acelasi timp avem deschis non stop.

  18. Gheorghe Balanga a zis

    Salut !

    Observ ca in ultimul timp videotutorialele primite de la dvs. se refera la telefoane mobile, tablete si alte produse de comunicare care apar. Eu stiu ca acestea sunt la moda acum dar totusi…
    Vreau sa va intreb daca softurile si programele noi care apar pentru PC sau Laptopuri si care se preteaza pentru un videotutorial au fost scoase din portofoliul sau interesul dvs. pentru ele!?
    De fapt, de foarte mult timp nu a mai aparut un videotutorial despre un antivirus, media player, brauser etc. care au aparut pentru PC-uri sau Laptopuri.
    Care sa fie cauza sau motivul !?
    Va multumesc.
    O zi buna.

    • Buna observatie !
      Sa va spun adevarul:
      PC-ul asa cum il stim se pare ca va disparea, vor ramane doar entuziastii pe baricade in rest se vor indrepta usor spre ultrabook-uri, mini PC-uri si tablete puternice.
      Telefoanele si tabletele prind din ce in ce mai mult teren si primesc putere din ce in ce mai multa, asta permite rularea unor aplicatii care pana mai ieri nu puteau fi rulate.
      Jocurile, marele avantaj al PC-ului, acum ruleaza foarte bine si pe telefoane sau tablete, in curand detaliile si complexitatea va fi acolo, aproape la nivelul desktop-ului.
      Foarte important !!!
      Developerii care pana ieri faceau aplicatii pentru windows, s-au mutat cu catel si purcel in google play store si app store, aici ei pot castiga banutii cu care isi pot dezvolta afacerea pe vertical.
      Telefoanele si tabletele sunt usor de folosit, mult mai usor decat un PC.
      Nu ai nevoie de liceenta pentru sistemul de operare si majoritatea softurilor.
      Tehnologia avanseaza, nici noi nu putem sta pe loc.
      Am asistat cu tristete la moartea unor edituri mari de IT, acum asistam la caderea libera a multor site-uri care nu se adapteaza.
      Suntem obligati sa tinem pasul cu vremurile.
      Pentru windows nu s-au scos aplicatii noi de multa vreme, s-au adus doar imbunatatiri celor vechi.
      Noi suntem conectati in permanenta la lumea IT si de fiecare data v-am adus informatii importante, sfaturi si tehnologii explicate. Continuam sa facem asta insa lucrurile se misca foarte greu pe PC in momentul asta.
      Eu nu vad prea multe dezavantaje in trecerea la “computer mai mici”. Si un smartphone tot un computer este, chiar mai destept as putea adauga.
      Sigur in moemtul asta balanta de putere inclina spre PC insa nici partea mobile nu a stat pe loc, in 3-4 ani am asistat la o schimbare incredibila chiar sub nasul nostrum. Acum avem in buzunar puterea unui PC de acum 3-4 ani, este incredibil.
      Va inteleg pe cei cu PC, vreti sa aflati chestii noi, softuri noi, smecherii, etc, din pacate trebuie sa intelegem cu totii, lumea se schimba si cine nu se adapteaza va ramane in urma.

  19. Da CRISTI ai dreptate tehnica avanseaza . Aceleasi ganduri aveam si eu dar argumentele tale sunt foarte corecte . Cat de curand acest calculator va trebui sa devina cadoul meu pentru un nepotel de 6 ani care chiar de anul trecut stia sa navigheze pe internet ,dupa jocuri triale de 20 -30 minute de gratuitate . Am sa dau mai multa atentie tutorialelor de pe videotutotial.ro . Trebuie sa recunosc ca acest VT. este cel mai tehnic organizat si cu cel mai decent vocabular al abonatilor . Nu exista expresi jignitoare ale unor profesionist IT. adresate unor novici ai tabletelor si calculatoarelor . cum sunt pe alte forumuri . Eu nu aveam de unde stii cum sa ma cuplez la net cu ubuntu . mi sa replicat : “degeaba am capul pe umeri daca nu stiu sa il folosesc ” apoi sa indurat ,sa imi dea raspunsul . Ce sa mai comentez ,sper ca pe acest tutorial sa nu apara niste ,isteti neobrazati .

  20. Adrian Gudus a zis

    Ca tot veni vorba de aceasta trecere de la Desktop la tableta si smartphone.
    Eram astazi in Germanos cu un prieten, schimbam un nano SIM cu un Micro SIM pentru un Galaxy S4. Cat am stat sa asteptam finalizarea procedurii de initiere a noii cartele si migrarea celei vechi la cea noua, au venit nu mai putin de 6 femei iesite deja la pensie care ce credeti ca vroiau?
    Toate si-au achizitionat tablete cu cardul, in rate.
    Am ramas socat, este incredibil sa vezi ca si cei trecuti de a doua tinerete au inceput sa imbratiseze deja tabletele Android. Asa cum spunea si colegul meu mai sus, altfel se descurca un om varstnic cu o tableta decat cu un mouse, un monitor, multe butoane pe unitatea PC, tot felul de porturi USB. Un calculator este de cele mai multe ori foarte descurajant pentru un om mai varstnic.
    As fi fost foarte curios si mi-as fi dorit sa le chestionez pe doamnele respective sa aflu la ce anume vor folosi tabletele, ce asteptari au, de ce isi achizitioneaza o tableta dar timpul nu mi-a permis.

  21. Salut Cristi .Te rog spune-mi te rog ar exista o posibilitate de incarcare wireles si pentru note 1 n7000.Stiu ca si tu ai avut note si poate ma ajuti.Multumesc.

  22. cernescu constantin a zis

    cum pot sa blochez un numar de telefon cu telefonu nokia 302 cand da cu numar ascuns
    ori pe unul pe care il am in agenda

  23. Cristi sau Adrian puteti face un tutorial despre (IPv6 Ready) cum se seteaza intr-un router IPv6, daca puteti face tutorial ca pe site nu exista. Ca eu am un router Dlink-DIR615 si are IPv6 dar nu merge nu se conecteaza cand introduc datele de PPPoE de la RDS, si dupa un timp nu intra pe Google se blocheaza routerul si nu am net si tot asa mi-a facut 1000 de nervi, am bagat firul direct de la RDS prin PPPoE in PC nu merge cica Error #691 ca ”The remote connection was denied because the username and password combination you provided is not recognized, or the selected authentication protocol is not perimtted on the remote acces server.” si tot asa numai ghinioane si vad ca RDS tot lauda IPv6 si routerul zice ca merge IPv6 numai inteleg nimica. Daca se poate un tutorial despre IPv6 Ready. O zi Buna !

  24. Tableta nexus7, telefonul nexus4, au SIM normal sau microSIM ?

    • Nexus 4 are micro sim, Nexus 7 nu stiu exact, eu am testat doar versiunea wi-fi.
      Oricum, providerii schimba pe loc sim-ul, mergi intr-un showroom Orange, Cosmote sau Vodafone si gata. Eu am schimbat gratuit sim-ul intr-un minut la Orange, asta pe adonament, la cartela prepay nu stiu care-i treaba.
      Daca va schimbati cartela e bine sa va cumparati si un adaptor de la micro-sim la sim normal, ca sa puteti folosi sim-ul si-n alte telefoane. Eu tin adaptorul tot timpul dupa mine in portofel.

  25. Ar fi interesant daca standardul QI ar fi disponibil pe toate telefoanele mobile inclusiv cele ieftine. Am si eu o intrebare , cum poti face un dual boot la telefoanele android inasa fel incat sa nu mai fiu nevoit sa instalez sau sa dau backup and restore la room-ul din telefon.Am momente in care vreau sa renunt la room-ul original si sa trec cyanogenmod si invers. Pana acum nu am gasit ceva concret pe net

  26. Nu pot sa intru la voi pe site dacă am extensia HTTPS Everywhere si imi baneaza ip-ul

  27. Gheorghe Balanga a zis

    Salut

    Multumesc pentru raspuns.
    O sa incerc sa ma adaptez la noile tehnologii din mers. Nu este cale de intoarcere pentru nostalgici.
    Dar, am o problema : de cand am transmis email-ul nu am mai primit nici un videotutorial. Care sa fie motivul ?
    Va urez o zi buna.
    Cu toata stima.

  28. Buna!
    I-mi cer scuze ca am postat aici. O rugaminte .Pe google a aparut oportunitatea de a crea site gratuit , in consecinta va rog daca aveti amabilitatea de a face un tutoriai (pentru incepatori) care sa comtina modul de creere si indicatii de lucru in site. Multumesc pentru intelegere!

    • Adrian Gudus a zis

      Nu stiu la ce te referi exact dar daca este vorba despre blogger sau blogspot, avem deja o seria de tutoriale dedicate acestei platforme de blogging. Sau poate te referi la platforma wordpress pentru care la fel avem deja o serie de tutoriale dedicate.

      • Iata la ce ma refer: – Site-uri Web şi site-uri de tip wiki gratuitehttps://sites.google.com/?hl=ro‎În cache
        Multumesc pentru intelegere

  29. Buna ziua. Este adevarat ca daca routerul sta mereu in priza, apare ca si cum as fi mereu conectat la net? Desi, PC-ul este inchis in cea mai mare parte a zilei, cineva (nu stiu cum face) imi spune ca apar ca fiind conectat la net. Multumesc,

  30. Cat de repede se incarca telefonul prin wireless charging QI fata de incarcarea normala pe fir.
    ? Asezarea telefonului in alta pozitie afecteaza incarcarcarea ?

    • Sa fiu 100% sincer, nu am facut un test special pentru asta insa pot sa spun ca e cam acelasi timp de incarcare, poate cu 5 sau 10% mai incet. In orice caz nu simti ca astepti mai mult, este cam aceeasi treaba.
      Am bagat din burta difetenta de timp de 5 sau 10% datorita energiei reziduale care se pierde sub forma de caldura, care se simte intre statia de incarcare si telefon. Smartphone-ul se incalzeste putin cand este incarcat Wireless.

  31. prea multa vorbarie ,eu unul numai ce am vazut m-am prins de figura cu aceasta incarcare deloc senzationala!

  32. hacker sere a zis

    auzi, fa un tutorial despre rootare!

  33. Eu am luat un incarcator wireless de pe ebay. Zice ca merge cand clipeste ledul. La unele telefoane clipeste (de ex la iphone 4, 5 si 6), la altele nu (de ex blackberry). De incarcat insa nu le incarca pe niciunele. Poate cineva sa dea o explicatie?
    merci,
    tibi

  34. Incarcarea wireless merge si pentru tableta Asus fonepad 7 sa stiu daca cumpar sau nu

    • Adrian Gudus a zis

      Atât timp cât ai o mufă micro USB, poți folosi dispozitivul prezentat în tutorial pe orice device, smartphone sau tabletă

      • Adrian Gudus a zis

        Din păcate tableta ta nu are această tehnologie deci nu poți folosi ce s-a prezentat aici însă noi am prezentat un alt produs ce poate fi atașat oricărui device. Găsești tutorialul căutând în căsuța de căutare din dreapta sus “Încărcare wireless pentru orice telefon” Cu acel produs poți încărca wireless orice telefon sau tabletă chiar dacă nu au tehnologia qi chargibg

Trackbacks

  1. […] Salutare prieteni, desi nu mai este mult timp pana cand Google va lansa oficial urmatorul telefon din gama Nexus numit Nexus 5, se pare ca scurgerile de informatii nu inceteaza sa apara cu privire la noul model. Primul leak despre Nexus 5 a aparut chiar intr-un clip video al canalului oficial Google de platforma video YouTube care desigur, datorita vigilentei tarzii a oficialilor, clipul video a fost trecut pe modul privat. Acum intreb asa retoric. Nu era bine daca videoclipul era verificat inainte sa fie postat? Sa vii destul de tarziu sa scoti clipul dupa ce jumatate de glob a apucat sa vada cum te dai de gol asupra noului model pe care planuiesti sa il lansezi mi se pare inutil. Daca va intrebati care vor fi specificatiile tehnice pentru Nexus 5 le aveti mai jos: Display: True HD IPS Plus 5 inch, rezolutie 1080 x 1920 (Full HD), touchscreen capacitiv Retele mobile: GPRS, EDGE, 2G, 3G, 4G (LTE) RAM: 3 GB Memorie interna: 16 si 32 GB Wireless: 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, Wi-Fi hotspot Bluetooth: v4.0 cu A2DP, NFC Camera dorsala: 8 MP, autofocus, led flash, inregistrare video 1080p la 30 fps, OIS (Optical Image Stabilization – stabilizarea optica a imaginilor) Camera frontala: 1,2 MP Sistem de operare: Android 4.4 KitKat Chipset: Qualcomm MSM8974 Snapdragon 800 Procesor: Quad-core 2.3 GHz Krait 400 Chip grafic: Adreno 330 Senzori: Accelerometer, gyro, proximity, compass, barometer GPS: A-GPS support si GLONASS Baterie: Li-Po 2300 mAh Capabilitati: Wireless charging (incarcarea bateriei fara cablu) […]

Speak Your Mind

*