Cum testam un hard disk sau stick usb

In acest tutorial video va prezentam doua programe gratuite care ne vor ajuta sa luam o decizie in momentul in care vrem sa cumparam fie un hard extern,hard-disk sau stick usb.
De multe ori cind vrem sa achizitionam un stick usb sau un hard-disk detaliile despre produs pot fi destul de vagi sau care pot sa nu ne multumeasca pe deplin si atunci suntem nevoiti sa testam singuri componentele si sa luam cea mai buna decizie.
Ce ar trebuii sa ne interesese in momentul cind vrem sa ne cumparam un hard-disk sau stick-usb?

-Buffer HDD
-Interfata de conectare
-Viteza de rotatie
-Timp mediu de acces
-Nivel Zgomot (idle)
-Nivel Zgomot (seek)
Urmarind acest video tutorial puteti afla siguri mai multe detalii despre o componenta din calculator cum ar fi hard disk-ul.

de Pelu Bogdan

ATENTIE

Pentru confortul vostru acest tutorial video este in ROMANA si poate fii urmarit full screen (pe tot ecranul)


Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

Articole Similare

Comments

 1. irodei anidorin says:

  Salve .. sunt deacord cu ce am vazut pana acum aici, , defragmentari etc dar nu am vizionat toate tutorialele. ce sa spun din multe stiam si multe am invatat de aici. E bine!!

  merci de toate informatiile si e bine ca mai sunt si baietii ca voi..

  zi buna an bun!!!

 2. am un hdd-transced store jet25 exterior cu capacitatea de 160 gb.am facut o greseala si l-am introdus invers in usb-ul laptop-ului.nu mai functioneaza.ce s-a putut intampla?am windows 7 pe un computer si i-l vede in disk management dar scrie ;not initialize.in my computer nu i-l vede.nu pot sa i-l formatez.ce e mai dureros e ca am foarte multe date pe care nu as vrea sa le pierd.nici windows xp nu i-l vede.ma poate ajuta cineva?mii de multumiri

  • AdrianGudus says:

   adi: am un hdd-transced store jet25 exterior cu capacitatea de 160 gb.am facut o greseala si l-am introdus invers in usb-ul laptop-ului.nu mai functioneaza.ce s-a putut intampla?am windows 7 pe un computer si i-l vede in disk management dar scrie ;not initialize.in my computer nu i-l vede.nu pot sa i-l formatez.ce e mai dureros e ca am foarte multe date pe care nu as vrea sa le pierd.nici windows xp nu i-l vede.ma poate ajuta cineva?mii de multumiri  

   Nu ai cum sa introduci un USB invers…nu intra, decat eventual daca il bati cu ciocanul…ai facut asta?

Speak Your Mind

*

Imagine cod de securitate

ArabicDutchEnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianJapaneseKoreanPortugueseRomanianSpanish