Cum se transfera fisiere prin ftp cu filezilla server-video tutorial

Aceasta metoda este una dintre cele mai cunoscute modalitati de transfer fisiere si totusi aud oameni care nu cunosc acest lucru si incearca sa transfere fisiere prin yahoo messenger.

Transferul de fisiere prin ftp ( file transfer protocol ) are o raspindire foarte mare,fiind folosit in toate domeniile unde este nevoie de o metoda de transfer stabila si cit de cit sigura.

Chiar si noi atunci cind punem filmele de pe website pe server,folosim ca metoda de transfer fisiere,protocolul FTP.

O instalare de server ftp nu este o treaba foarte grea,ba dinpotriva.

Va rugam sa urmariti urmatorul tutorial video care prezinta instalarea si folosirea unui server ftp,in cazul de fata Filezilla Server.

de Cismaru Cristian

ATENTIE

Pentru confortul vostru acest tutorial video este in ROMANA si poate fii urmarit full screen (pe tot ecranul)


Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

Articole Similare

Comments

 1. VREAU SA FAC DOWNLOAD LA UN TUTORIAL SI NU MERGE.VREAU SA MEARGA SA FAC DOWNLOAD CA SI PE YOU TUBE.AM RATIE LA NET DE 5 GB SI DACA NU INTELEG DE PRIMA DATA SI VREAU SA DAU A-2-A OARA SE TERMINA RATIA.ASA FAC DOWNLOAD SI IL VAD DE 10 ORI.ASPET RASPUNSUL DUMNEAVOASTRA.CU MULT RESPECT PT DUMNEAVOASTRA .

 2. Adrian Gudus says:

  marius_yo74:
  VREAU SA FAC DOWNLOAD LA UN TUTORIAL SI NU MERGE.VREAU SA MEARGA SA FAC DOWNLOAD CA SI PE YOU TUBE.AM RATIE LA NET DE 5 GB SI DACA NU INTELEG DE PRIMA DATA SI VREAU SA DAU A-2-A OARA SE TERMINA RATIA.ASA FAC DOWNLOAD SI IL VAD DE 10 ORI.ASPET RASPUNSUL DUMNEAVOASTRA.CU MULT RESPECT PT DUMNEAVOASTRA .

  Nu suntem de acord cu download-ul tutorialelor de pe site-ul nostru. YouTube ese YouTube, noi suntem noi, folosim metode diferite de streaming video.
  Nu ai pentru ce sa le descarci, tutorialele noastre sunt si vor ramane gratuite. Poti accesa site-ul nostru oricand si de oriunde ai internet. Daca nu ai internet, nu ne priveste, nu este problema noastra!
  In toate tutorialele noastre incepem cu “deschidem un browser si accesam….” deci oricum va trebui sa deschizi un browser daca urmaresti si parcurgi pasii odata cu tutorialul asa ca nu ai motive sa le descarci.
  In player ai toate butoanele de care ai nevoie, poti da mai tare, mai incet, poti pune pe pauza, poti derula, poti face clipul video full screen. Daca noi platim server ca sa pastram aceste tutoriale online pentru toata lumea, ce rost are sa ocupe spatiul la tine pe hard disk.
  Nu-ti fie teama! Nu fugim nicaieri!

 3. Salut, am facut si eu setarile exact ca in video daca intru pe pagina ftp de pe calculatorul pe care sunt datele merge, daca intru de pe alt calculator de ex laptop cu internet prin stic RDS nu merge si nici prin retea locala nu merge, eu am internet de la RDS prin 2 rootere mai exact un rooter simplu cu 4 porturi din acestesta intra in alt rooter care are si wirless, ce ar trebui sa fac ca sa imi mearga acest filezilla?

 4. Ciprian Scrobanita says:

  Buna ziua! Am intampinat si eu o problema legat de FileZilla Server. Am facut setarile exact ca in videotutorial, am pus folderul pe care sa-l pot accesa am adaugat accountul meu si cand am vrut sa ma conectez de la un prieten nu a mers. Mentionez ca am net PPPoE si am legatura directa (fara router sau firewall). Imi puteti spune unde am gresit? Va multumesc…

 5. Am putut sa pun lucruri pe svr dar cum le pot sterge?

 6. dc cand incerc sa ma conectez pe browser imi cere user si pass? :-?

Trackbacks

 1. […] Trebue sa ai cunostinte minime de: creare baze de date in Cpanel si Mysql, transfer de fisiere in FTP (video), editarea de fisiere […]

Speak Your Mind

*

Imagine cod de securitate

ArabicDutchEnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianJapaneseKoreanPortugueseRomanianSpanish