BlurONE, ecran mai clar pe Android

Blurone este o aplicatie gratuita care ne ajuta sa bluram tapetul de pe fundalul ecranului telefonului Android, pentru o vizibilitate mai buna. Odata cu blurarea fundalului, putem modifica si culorile tapetului, astfel incat sa obtinem exact nuantele preferate.
Cu blurone se poate modifica fie tapetul (wallpaper) curent, fie o poza din galerie sau o imagine descarcata.
Chiar daca aplicatia aceasta de blurare a wallpaper-ului este simpla, ne ajuta sa vedem mai bine pe ecran, prin iluzia de profunzime creata. Exact ca si-n portretele unui fotograf profesionist, fundalul este total sau partial blurat, iar prim planul este clar si bine definit.
Blurone, o aplicatie simpla cu care putem obtine rezultate neasteptate.
Daca nu aveti suficiente wallpaper-uri de modificat, puteti folosi aplicatia care va permite sa descarcati wallpaper-uri si sonerii pentru Android.
Descarca BlurONE (app blurare tapet telefon).



Tutoriale similare


Despre Cristian Cismaru

Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi.
Invat ca sa va invat !

Comments

  1. Buna seara! Am si eu o intrebare lagata de SSD-uri. Am un var care are obiceiul sa instaleze cam des Windows-ul sa zicem undeva cam la 2 saptamani.Eu nu cred ca face bine ceea ca face dar in fine e calculatorul lui pana la urma.Intrebarea mea este,pentru cultura mea generala,ce se intampla cu acel SSD peste timp?Adica va merge foarte foarte greu ca la Hard Disk indifferent de cate ori instaleaza OS-ul,sau crapa instantaneu?Alta intrebare ar fi cum fac sa readuc un SSD la starea in care era in momentul cumpararii.Mentionez ca el are un Samsung 840 EVO BASIC de 120 de giga la fel ca al meu,eu I l-am recomandat vara trecuta.Am mai pus intrebari de genul acesta si am primit raspunsuri la care stiam deja adica SSD-ul are un anumit numar de cellule.Eu vreau sa stiu concret ce se intampla cu el adica ce o sa observe el peste timp daca il mai instaleaza de multe ori?

    • Flash-ul din SSD-urile actuale este garantat pentru 2000 de cicluri de scriere.
      Acum vine matematica!
      Un utilizator se presupune să ar scrie cam 5-10 GB intr-o zi.
      Un SSD de 120 de GB o sa-l scrii complet intr-o sapatamana (prin rotunjire). Asta pentru ca tehnologia Wear Leveling nu te lasa sa scrii intr-un loc de mai multe ori, decat dupa ce ai scris toate celulele.
      Acum, intr-un an sunt 52 de saptamani, deci intr-un an o sa folosesti 52 din cele 2000 de cicluri de scriere.
      Cred ca o sa-l arunci inainte sa se uzeze celulele.
      Acum, niciodata nu merge totul ca pe roate si este posibil sa-ti “crape” controllerul din SSD chiar maine.
      Daca vrei sa stii mai multe despre SSD-uri, urmareste tutorialele noastre.
      Sfat.
      Nu incarca SSD-ul peste 60-70%. Aceste dispozitive au nevoie de mult spatiu liber pentru curatenia interna.

      • Adrian Gudus a zis

        Deși vorbim despre tehnologie, nu poți calcula totul la milimetru și nu poți da verdicte concrete căci mereu apar variațiile care în funcție de persoană sunt altele și influențează rezultatul.
        Într-o zi poți scrie mai mult pe SSD, în alta mai puțin, în funcție de cine îl folosește.
        Primul meu SSD a crăpat pur și simplu, fără să simt o încetinire, în nici 2 luni de folosire. Ghinionul meu a fost că l-am achiziționat la început când abia au apărut primele SSD-uri, am dat 500 lei pe un SSD de doar 60 GB. Eu bănuiesc că mi-a crăpat pentru că îi tot făceam update de firmware în fiecare săptămână. Pur și simplu, după ultimul update, am intrat în sistemul de operare fără probleme, mi-am făcut treaba pe ziua respectivă și a doua zi când l-am deschis, surpriză! SSD-ul era mort, ledul de la HDD stătea tot timpul aprins. Nu îl mai vedea nici BIOS-ul. Norocul meu este că era încă în garanție. L-am trimis la eMAG, mi-au dat altul nou, același model. De când mi-a venit cel nou, nu am mai făcut update de firmware, l-am lăsat cu firmware-ul cu care a venit din fabrică și merge și în ziua de astăzi! E adevărat că nu fac reinstall de Windows atât de des dar au trecut aproape 4 ani și SSD-ul meu încă funcționează.

        • eu unul prefer hardurile clasice ca SSD-urile sunt mai rapide dar sunt limitate la scriere si mai sensibile la caldura sau rece. ca uneori si daca nu folosesti un SSD ca e ca si stikul poate sa se sterga tot ce contine fara sa fi sters tu ceva. hardurile sunt mai stabile din acest punct. chiar daca sunt ceva mai lente. deci voi decideti. eu am hard doar si pe el e sistemul oprare si merge foarte bine. ar trebuii un tutoriale despre avantaje ssd si dezavantaje. sa stie lumea cate cicluri viata are in ce conditii se pot sterge datele si cum.
          app eu hard sata 3 merge pana in 1 GB transfer date si scriere

          • Adrian Gudus a zis

            Despre aceste lucruri s-a vorbit in tutorialul despre “Ce este un SSD” pe care il gasesti cu casuta de cautare din dreapta sus. Acolo s-a vorbit despre tehnologiile unui SSD

  2. bine.
    – un tutorial despre server mail pe linux?; hosting-urile ofera un numar limitat de useri pe serverul lor de mail. sa ne facem noi propriul nostru server de hosting si mail.
    – prezentarea pfsense.
    – un tutorial despre routerele Mikrotik .
    – ar fi interesant si o rutare pe un server linux , pentru cei care au un mini pc si nu-si permit un router scump.

  3. Si mi mi s-ar parea interesant un tutorial despre Mikrotik. Am inteles ca sunt routere f bune. Multumim pentru tutoriale in general! si in domeniul video ar fi interesant prelucrare full hd si in linux de asemenea stiu ca aveti o parte a site-ului despre tutoriale linux. pe mine m-ar interesa centos, webserver, etc. Binenteles doar daca aveti timp si in functie de prioritatile avute. Succes

  4. Constantin a zis

    De ce Adrian nu mai posteaza?
    Intreb din curiozitate pt ca si Adrian posta tutoriale interesante.

  5. – un tutorial despre server mail pe linux?; hosting-urile ofera un numar limitat de useri pe serverul lor de mail. sa ne facem noi propriul nostru server de hosting si mail.
    – prezentarea pfsense.
    – un tutorial despre routerele Mikrotik .
    – ar fi interesant si o rutare pe un server linux , pentru cei care au un mini pc si nu-si permit un router scump.
    asa ceva m-ar interesa si pe mine.

    • Subiectele astea sunt destul de exclusiviste. Un fel de tutoriale pentru tech hipsteri.
      Oricat de mult mi-ar placea si mie subiectul, trebuie sa tinem cont de ce-si doreste majoritatea, altfel o sa ramanem cu doi-trei pasionati din sutele de mii de vizitatori lunar.
      In ziua de azi vizitatorul web nu are rabdare mai mult de. 1-2 minute si greu gasesti un subiect care sa-l excite.
      Cu greu rezistam, si incercam periodic sa fortam rabdarea vizitatorilor cu subiecte mai avansate. Din pacate e greu spre imposibil sa abordezi subiecte geeky, si sa ramai cu vizitatori.
      Sper sa intelegeti. Facem parte dintr-o lume care devine din ce in ce mai grabita si superficiala.
      In ziua de azi, lumea vrea sa stie pe “ce buton sa apese”. Nimeni nu cerceteaza, nimeni nu se intreaba “cum” si “de ce”. Configurarea unui server pe Linux alunga vizitatorii ca politia pe infractori.
      Acum nu spun ca nu mai bagam si de-astea, dar ceva mai rar si pe furis, sa nu-si dea seama nimeni.

      • mie parca nu-mi vine a crede . ca n-ar prezenta interes . prezinta asta interes cu 11 comentarii (si din astea 11 nici unul nu e pe subiect :)) ) sau ala cu IOS 9 cu 0 comentarii. ca eu numai dupa comentarii pot sa-mi dau seama de audienta videotutorialului . inca tutorialul cu IOS mai e cum mai e .
        in fine … treaba voastra . aa si vizitele alea din Trafic.ro cred ca reprezinta lumea care intra sa vada daca s-a mai postat ceva interesant . si eu intru de vreo 3 ori / zi 🙂 astept si eu un videotutorial din care sa invat ceva cu un subiect care nu e chiar la indemana pe internet prezentat.
        hai ca server mail in linux poate nu stii , dar fa macar pfsense ca ala e usor si ar scuti de bani multa lume care are nevoie de router . e mai ieftin o placa de retea gigabite si o placa wireless pci.

        ps : comentariu in conformitate cu indemnul vostru : “Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii”.

        • Adrian Gudus a zis

          Nu comentariile reprezintă interesul oamenilor pentru subiect ci multe date mai amănunțite din Google Analitycs la care administratorii au acces.
          Stilul nostru este de a detalia ceea ce arătăm. Oamenii, din păcate, nu sunt interesați de detalii și de a învăța cum funcționează. Ei vor doar point and click

  6. Salut. Am o Tableta ASUS MeMO Pad 7 ME176C, 7 inch, pe care a fost android 4.0. De curînd, Asus a facut update si la sistemul de operare,trecînd la android 5.0. Suportă GPS Glonass ,funcţionînd pe 4.0. Dupa update la 5.0, gps-ul nu mai functioneaza.Întrebarea este,se poate ca glonass-ul rusesc sa nu mai poata rula pe 5.0? Mulţumesc pentru o eventuală lămurire.

    • Adrian Gudus a zis

      Dă un factory reset sau revenire la setările de fabrică. De multe ori, când faci update-ul OTA, sistemul de operare Android o ia razna. Înainte să dai un factory reset, fă un backup datelor importante pentru tine: fotografii, clipuri video, muzică

      • Perfect, Adrian ! Am refăcut setările initiale şi merge normal GPS-ul pe android 5.0. Se pare că anumite aplicaţii au intrat în conflict după update ,pentru că nici setarea orei nu funcţiona corect,poate şi spaţiul de memorie era insuficient,cert este ca dupa resetare totul este OK! Mulţumesc încă o dată !

Speak Your Mind

*