Asus Fonepad, un telefon foarte accesibil cu ecran de 7 inch – tutorial video

Salut prieteni, in tutorialul de azi vom vorbi despre un produs nou pe care compania Asus l-a adus pe piata, acesta se numeste Fonepad intra in piata pe nisa deschisa de Samsung Galaxy Note. Marele avantaj al acestui produs de la Asus este pretul, cu un pret de 1000 de lei nu are cum sa nu fie un hit.
Daca ar fi fost o tableta era banal, din fericire Asus Fonepad nu este deloc banal deoarece vine cu radio 3G si posibilitatea de a initia si primi apeluri chiar pe device, fara casca si fara bluetooth.
O alta noutate este procesorul, este vorba despre un Intel Atom Z2420, un procesor x86, nu un ARM cum ne-au obisnuit producatorii de tablete si telefoane.
Cei care sunt in cautarea unui telefon in perioada asta, nu au nicio scuza sa ignore Asus Fonepad, mai ales ca la pretul de 1000 lei este chiar mai mic decat pretul unui Galaxy S2.
Multa lume va intreba cum se misca Asus Fonepad ?
Raspunsul o sa fie simplu, nu se misca ca un Samsung Galasy S4 insa mult mai bine decat un Samsung Galaxy S2, poate ceva mai slab decat Galaxy S3.
Trebuie sa stiti ca, chiar daca nu are patru nuclee (doua thread-uri), procesarea aste facuta foarte bine, nu uitati ca Intel stie sa faca procesoare. Asus Fonepad este capabil sa tina doua display-uri 1080 si poate coda – decoda hardware 1080p la 30 de cadre pe secunda.

Asus Fonepad – telefon si tableta la doar 1000 de lei

Vizionare placuta !
de Cismaru Cristian


Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Articole Similare

About Cristian Cismaru

Imi place tot ce tine de IT&C, in place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi.
Invat ca sa va invat !

Comments

  1. din pacate nu suporta flash player. se poate face ceva in sensul asta?

  2. ma refer la versiunea cu procesor intel dual core z2560

Speak Your Mind

*

Imagine cod de securitate

ArabicDutchEnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianJapaneseKoreanPortugueseRomanianSpanish